2012. július 03.

Az Action Global Ciprusnak dolgozik

Az új megbízást az Action számos EU-projekt kivitelezése során nyert tapasztalatának és szakértelmének köszönhetően nyerte el.

A ciprusi kormány az Action Global Communications PR ügynökséget bízta meg a soros ciprusi EU-elnökség kapcsán az Európai Unió Tanácsa elnökségi weboldalának kezelésével. Az ügynökség feladata lesz a weboldal teljes körű kezelése és tartalomfejlesztése. Az új megbízást az Action számos EU-projekt kivitelezése során nyert tapasztalatának és szakértelmének köszönhetően nyerte el.

Az Európai Unió Tanácsának elnöksége kiemelkedően fontos esemény az ország életében, mivel Ciprus az Unió egyik legkisebb tagállama. A ciprusi elnökség víziója egy jobb Európa, amely vendégszeretőbb, közelebb áll a polgáraihoz, az EU-val határos országokhoz és a világhoz, és amely képes szembenézni korunk kihívásaival és hatékonyan kezelni azokat. Az elkövetkező 6 hónap során Ciprus egy olyan Európai Unió megvalósulásáért fog küzdeni, amely a haladást, a békét, a stabilitást, a szociális kohéziót, a biztonságot, a fejlődést és a prosperitást testesíti meg.

„A weboldal szerepe kulcsfontosságú az Elnökség elképzeléseinek és eredményeinek kommunikációja során - mondta Kathy Christodoulou, az Action Global Communications igazgatóságának tagja. - Webes csapatunk nagyon erős, képes a 24 órás rendelkezésre állást biztosítani, öt nyelven dolgozunk (angol, török, görög, francia és német), valamint szorosan együtt tudunk működni a ciprusi kormányhivatal sajtó- és információs irodájával, különböző minisztériumokkal, illetve az EU brüsszeli irodáival.”

Az Action 2007 óta van jelen Magyarországon, helyi partnere, a Heller Consulting Budapesten, a Hermina Towersben működik. A magyarországi partner ügyfelei többek között az OMV Hungária, a Premier Outlets Center, a Prezi, az Európai Bizottság dohányzásellenes kampánya, az Alpari FS és a SamKnows.

A ciprusi elnökség weboldala itt tekinthető meg.

Címkék: európai unió