2016. március 20.

Az AddApptr integrálná a mobil programmatic felületeket

A hamburgi mobilhirdetési specialista új Meta-RTB szoftverfejlesztési csomagja (SDK) iOS-en és Androidon is optimalizálja a legtöbb RTB felület ajánlatait.

Az AddApptr ígérete szerint a megoldásuk átlagosan 50 százalékkal magasabb eCPM-et, egyes területeken pedig 100 százalék közeli töltöttséget eredményez a kiadóknak, miközben a hirdetési csalásokat is szűri.

Az SDK több mint 30 programmatic piactér – köztük a GoogleAdX, Facebook, Mopub, Nexage, Smaato és az OpenX - ajánlatait figyelembe véve optimalizál. Az AddApptr tapasztalatai szerint egyes kiadók eleinte haboznak saját felületükbe integrálni az SDK-t, de a bevétel és a reklámok minősége jellemzően hamar meggyőzi őket. A mobil programozott vásárlás terén egyelőre Amerika vezet (ott 2017-ben már az összes display költés 78 százaléka származik majd ebből a formából), de már az európai kiadók esetében is erősödő RTB értékesítésről számolnak be, és nem csupán a performancia-alapú kampányoknál, hanem a közvetlenül értékesített prémium kampányoknál is – mondja Patrick Kollmann társalapító-vezérigazgató.

Az üzleti titok hatékonyabb védelme?

2 napja

Nem kapott nagy visszhangot az üzleti titok magyarországi újraszabályozása, pedig az üzleti titok védelméről szóló 2018. évi LIV. törvény gyökeresen megváltoztatta az üzleti titokkal kapcsolatos korábbi szabályrendszert.