2017. szeptember 05.

Az Ads Interactive értékesíti a ZOOM.HU felületeit

Az ügynökséggel kötött partneri szerződés az utóbbi évek legjobban várt és várhatóan legmeghatározóbb hírportál projektje.

2017. augusztus 20-tól elérhetőek a jelentős előzetes piaci hírverést kapó, és nagy várakozásokkal induló projektjének, a ZOOM.HU-nak a felületei, melyet az elkövetkezendő időszakban az Ads Interactive értékesíthet.

„A kezdetektől nagy hangsúlyt szeretnénk fektetni az oldal technológiai- és hirdetési szempontból történő tökéletes felkészítésére és indulására, ehhez reményeim szerint a legjobb partner választottuk az Ads Interactive személyében. Az utóbbi hetekben is rengeteget dolgoztunk az Ads Interactive-val közösen, hogy a start a lehető legsikeresebb legyen. Az oldal reklámhelyeit is az olvasói visszajelzések alapján, de a hirdetői igényeknek is kedvezve, illetve a tartalmi környezethez jól illeszkedően alakítottunk ki” – emelte ki Szabó Zsolt, a ZOOM.HU kereskedelmi vezetője.

Az Ads Interactive-val kötött megállapodás értelmében a sales house értékesíti a ZOOM.HU hirdetési megoldásait, köztük a natív és programmatic lehetőségeket is, ezen felül egyedi kreatívokkal is jelentkeznek a Hirdetők számára.

A megállapodással kapcsolatban Németh Iván, az Ads Interactive ügyvezetője kiemelte: „Az utóbbi időszakban jelentősen erősödött az Ads Interactive hírolvasó/prémium célcsoport elérését biztosító oldalak száma, melyhez tökéletesen illeszkedik egy olyan jelentős volumenű, ambiciózus projekt és csapat, mint a ZOOM.HU. Szakmai oldalról is nagy lehetőség a közös munka, terveink szerint jelentős szerepet töltünk be abban, hogy az oldal rövid időn belül a vezető magyar hírportálok egyike legyen.”

Az üzleti titok hatékonyabb védelme?

2018. szeptember 18.

Nem kapott nagy visszhangot az üzleti titok magyarországi újraszabályozása, pedig az üzleti titok védelméről szóló 2018. évi LIV. törvény gyökeresen megváltoztatta az üzleti titokkal kapcsolatos korábbi szabályrendszert.