2017. szeptember 05.

Az Ads Interactive értékesíti a ZOOM.HU felületeit

Az ügynökséggel kötött partneri szerződés az utóbbi évek legjobban várt és várhatóan legmeghatározóbb hírportál projektje.

2017. augusztus 20-tól elérhetőek a jelentős előzetes piaci hírverést kapó, és nagy várakozásokkal induló projektjének, a ZOOM.HU-nak a felületei, melyet az elkövetkezendő időszakban az Ads Interactive értékesíthet.

„A kezdetektől nagy hangsúlyt szeretnénk fektetni az oldal technológiai- és hirdetési szempontból történő tökéletes felkészítésére és indulására, ehhez reményeim szerint a legjobb partner választottuk az Ads Interactive személyében. Az utóbbi hetekben is rengeteget dolgoztunk az Ads Interactive-val közösen, hogy a start a lehető legsikeresebb legyen. Az oldal reklámhelyeit is az olvasói visszajelzések alapján, de a hirdetői igényeknek is kedvezve, illetve a tartalmi környezethez jól illeszkedően alakítottunk ki” – emelte ki Szabó Zsolt, a ZOOM.HU kereskedelmi vezetője.

Az Ads Interactive-val kötött megállapodás értelmében a sales house értékesíti a ZOOM.HU hirdetési megoldásait, köztük a natív és programmatic lehetőségeket is, ezen felül egyedi kreatívokkal is jelentkeznek a Hirdetők számára.

A megállapodással kapcsolatban Németh Iván, az Ads Interactive ügyvezetője kiemelte: „Az utóbbi időszakban jelentősen erősödött az Ads Interactive hírolvasó/prémium célcsoport elérését biztosító oldalak száma, melyhez tökéletesen illeszkedik egy olyan jelentős volumenű, ambiciózus projekt és csapat, mint a ZOOM.HU. Szakmai oldalról is nagy lehetőség a közös munka, terveink szerint jelentős szerepet töltünk be abban, hogy az oldal rövid időn belül a vezető magyar hírportálok egyike legyen.”