2016. július 12.

Az Allegro Group a Prologis Park Błonie új bérlője

A logisztikai ingatlanvállalat szerződést írt alá a lengyel e-kereskedő platformmal 21,950 négyzetméter bérbeadásáról a Prologis Park Błonie területén.

Ez már a harmadik alakalom ebben a negyedévben, hogy a Prologis egy e-kereskedő vállalattal ír alá bérleti szerződést a kelet-közép-európai régióban. A megállapodás értelmében 13,100 négyzetmétert most, 8,850 négyzetmétert pedig 2017-ben vesz birtokba a cég.

„Az Allegro olyan új megoldásokat keres folyamatosan, amikből az ügyfeleink és üzleti partnereink egyformán profitálhatnak. A Prologis Park Błonie tökéletesen illeszkedik igényeinkhez, a könnyű megközelíthetőség pedig munkaerő-elérés szempontjából is fontos” – mondta Adam Pawelczak, az Allegro ellátásilánc-vezetője.

„Fellendülést érzékelünk az e-kereskedelmi logisztika lengyelországi piacán, és 700.000 négyzetméterre becsüljük ezen vállalkozások bérleti igényét 2020-ra ” – mondta Zbigniew Smyczyński, a Prologis Poland bérbeadásért felelős menedzsere. „A külvárosi logisztikai parkok egyre vonzóbbak, mert a cégek könnyebben találnak munkaerőt, megfizethetőek a bérek és viszonylag alacsonyak a bérleti díjak.”