2016. július 12.

Az Allegro Group a Prologis Park Błonie új bérlője

A logisztikai ingatlanvállalat szerződést írt alá a lengyel e-kereskedő platformmal 21,950 négyzetméter bérbeadásáról a Prologis Park Błonie területén.

Ez már a harmadik alakalom ebben a negyedévben, hogy a Prologis egy e-kereskedő vállalattal ír alá bérleti szerződést a kelet-közép-európai régióban. A megállapodás értelmében 13,100 négyzetmétert most, 8,850 négyzetmétert pedig 2017-ben vesz birtokba a cég.

„Az Allegro olyan új megoldásokat keres folyamatosan, amikből az ügyfeleink és üzleti partnereink egyformán profitálhatnak. A Prologis Park Błonie tökéletesen illeszkedik igényeinkhez, a könnyű megközelíthetőség pedig munkaerő-elérés szempontjából is fontos” – mondta Adam Pawelczak, az Allegro ellátásilánc-vezetője.

„Fellendülést érzékelünk az e-kereskedelmi logisztika lengyelországi piacán, és 700.000 négyzetméterre becsüljük ezen vállalkozások bérleti igényét 2020-ra ” – mondta Zbigniew Smyczyński, a Prologis Poland bérbeadásért felelős menedzsere. „A külvárosi logisztikai parkok egyre vonzóbbak, mert a cégek könnyebben találnak munkaerőt, megfizethetőek a bérek és viszonylag alacsonyak a bérleti díjak.”

Az üzleti titok hatékonyabb védelme?

2018. szeptember 18.

Nem kapott nagy visszhangot az üzleti titok magyarországi újraszabályozása, pedig az üzleti titok védelméről szóló 2018. évi LIV. törvény gyökeresen megváltoztatta az üzleti titokkal kapcsolatos korábbi szabályrendszert.