2013. október 24.

Az Antenna Hungáriáé lett a Platina Effie

Az ügynökségek közül az ACG és az OMD kilenc-kilenc, míg a DDB hat díjnak örülhetett.

Az ügynökségek közül az ACG és az OMD kilenc-kilenc, míg a DDB hat díjnak örülhetett.

A 81 rövidlistás közül 13 Arany, 13 Ezüst és 22 Bronz Effie talált gazdára október 22-én, a 12. hazai Effie-gálán, melyet ismét az IAA Magyar Tagozata és a MAKSZ jegyzett. A platina díjat a Hosszútávú hatékonyság kategória egyik nyertese kapta, hasonlóan tavalyhoz, amikor a Soproni vitte el a fődíjat. Idén az Antenna Hungária Mindig TV Extra márkájának piaci bevezetése és felépítése nyerte a fődíjat. A márkatulajdonos ügynökségi partnerei az ACG és a Well Reklámügynökség voltak.

Az ügynökségek közül a legtöbb díjat, összesen kilencet az ACG és az OMD gyűjtötte be, míg a DDB pályázóként és társügynökségként összesen 6 díjat vehetett át. A MEC 5, a Café Communications, a Human Dialog, a Mindshare és a White Rabbit 3-3, míg a PHD, a Carat, a MediaCom, a PanMedia, valamint a Team Red és a Mito 2-2 díjjal térhetett haza. Díjazott lett továbbá a Young & Rubicam, a Wunderman, a HPS Experience, a DRAFTFCB és a Human Telex csapata.

A 2013-as Effie-győztesek

Az összes díjazott listája elérhető alább a kapcsolt dokumentumban.

Kapcsolódó dokumentumok

Az üzleti titok hatékonyabb védelme?

2018. szeptember 18.

Nem kapott nagy visszhangot az üzleti titok magyarországi újraszabályozása, pedig az üzleti titok védelméről szóló 2018. évi LIV. törvény gyökeresen megváltoztatta az üzleti titokkal kapcsolatos korábbi szabályrendszert.