2015. november 27.

Az Artvertising-gal kampányol a Webox

A Vatera Biztonságos Csomagpont szolgáltatását népszerűsítik.

A Vatera Biztonságos Csomagpont hálózatához novemberben csatlakozott a Webox, amely az átállással járó kommunikációs feladatok ellátására kérte fel az ügynökséget. Korábban a Webox új key visual-jét és egyes arculati elemeit tervezte az Artvertising.

A Vatera kampányban az ügynökség tervezte a Webox automatákon országszerte látható matricákat, új landing page-et készített a Vaterafutar oldalra, az egy hónapos online kampány bannereit tervezte, illetve egy social media kampányt, mely a Facebook és a YouTube felületein fut.

Az átfogó kampány központi eleme egy másfél perces animációs kisfilm, amely a Webox és a Vatera Biztonságos Csomagpont működését mutatja be a Vatera felhasználóinak. A webvideóban az ügynökség által tervezett csomagfigurák is kiemelt szerepet kapnak, és bemutatják, milyen könnyedén jut el a megrendelt csomag a feladótól a címzetthez.

„A filmmel a Vatera Biztonságos Csomagpont hálózat és a Webox előnyeit mind az értékesítők mind a vásárlók számára igyekeztünk bemutatni. A hangvétel épp ezért edukatív, viszont a könnyedebb stílus miatt a célcsoport tagjai is azonosulni tudnak az egyes karakterekkel” – nyilatkozta Nagy Gergely, az Artvertising egyik alapítója.

Megalakult a People Group

6 órája

Új integrált ügynökségi csoport jött létre People Group néven, melynek tagjai között szerepel az 1080p reklámügynökség, a 1080pR pr-ügynökség, az UP Advertising és az ArtMedia is - írja a mmonline.hu.