2015. november 27.

Az Artvertising-gal kampányol a Webox

A Vatera Biztonságos Csomagpont szolgáltatását népszerűsítik.

A Vatera Biztonságos Csomagpont hálózatához novemberben csatlakozott a Webox, amely az átállással járó kommunikációs feladatok ellátására kérte fel az ügynökséget. Korábban a Webox új key visual-jét és egyes arculati elemeit tervezte az Artvertising.

A Vatera kampányban az ügynökség tervezte a Webox automatákon országszerte látható matricákat, új landing page-et készített a Vaterafutar oldalra, az egy hónapos online kampány bannereit tervezte, illetve egy social media kampányt, mely a Facebook és a YouTube felületein fut.

Az átfogó kampány központi eleme egy másfél perces animációs kisfilm, amely a Webox és a Vatera Biztonságos Csomagpont működését mutatja be a Vatera felhasználóinak. A webvideóban az ügynökség által tervezett csomagfigurák is kiemelt szerepet kapnak, és bemutatják, milyen könnyedén jut el a megrendelt csomag a feladótól a címzetthez.

„A filmmel a Vatera Biztonságos Csomagpont hálózat és a Webox előnyeit mind az értékesítők mind a vásárlók számára igyekeztünk bemutatni. A hangvétel épp ezért edukatív, viszont a könnyedebb stílus miatt a célcsoport tagjai is azonosulni tudnak az egyes karakterekkel” – nyilatkozta Nagy Gergely, az Artvertising egyik alapítója.

A 4iG Nyrt. megháromszorozta árbevételét 2019-ben

22 órája

A 4iG Nyrt. 2019-ben 41,13 milliárd forint konszolidált árbevételt és közel 2,83 milliárd forint adózott eredményt ért el, az előző évhez képest a csoport árbevétele csaknem háromszorosára növekedett - írja az MTI.

150 millió forintos bírságot kapott a Ryanair

23 órája

Nem tett eleget a tájékoztatási kötelezettségének a Ryanair a tavaly július 27-i Amman-Budapest járatán, amely Budapest helyett Pozsonyban szállt le, ezért 150 millió forintos bírságot szabott ki rá Budapest Főváros Kormányhivatala.