2018. március 02.

Az E.ON a Magyar Vízilabda Szövetség kiemelt támogatója

Az E.ON 2014 óta a Magyar Vízilabda Szövetség támogatója, a partnerséget idén további 2 évvel hosszabbította meg a vállalat és a szövetség.

Ünnepélyes aláírási ceremónia keretében hosszabbította meg az E.ON a Magyar Vízilabda Szövetséggel kötött támogatói szerződését. Az eseményen Dr. Eric Depluet, az E.ON Hungária Zrt. elnök-vezérigazgatója és Jamniczky Zsolt, az E.ON Hungária Zrt. Igazgatóságának tagja Dr. Kemény Dénessel, a Magyar Vízilabda Szövetség elnökével jelentette be az együttműködés folytatását. A rendezvényen Bíró Attila és Märcz Tamás, a magyar női és férfi vízilabda-válogatott szövetségi kapitányai mellett részt vettek válogatott játékosok is.

„Az igazán jó partnerségek hosszútávúak. A világ legerősebb bajnokságát rendezzük a sportágban, amelyben segít minket a vállalat – azt hiszem, ez mindent elmond a kapcsolatról. Örülök, hogy az együttműködés a jövőben is folytatódik” – fogalmazott Dr. Kemény Dénes, a Magyar Vízilabda Szövetség elnöke, aki hozzátette: a nyolc válogatott csapat folyamatos munkájának pénzügyi biztosítása kiemelt feladata a szövetségnek, ezért is rendkívül fontos a támogatók szövetség melletti kiállása.

„A vízilabda az a sportág, amelyre a magyar emberek mindig büszkén, lelkesen tekintenek. A csapatoknak nagy szurkolótábora van, a fiatal generáció számára inspiráló, példamutató sportolók a vízilabdahősök. Ez az a sportág, ahol az utóbbi majd’ száz évben folyamatosan a világ legjobbjai közé tartoznak a magyarok. Ennek a sportnak a közös szeretete, közösségépítő ereje köt minket össze. A sportolók elhivatottsága és a sikerért való küzdőképesség még a mélypontokon is mindig át tudja lendíteni a csapatokat az új csúcsok felé” – hangsúlyozta az eseményen Dr. Eric Depluet, az E.ON Hungária Zrt. elnök-vezérigazgatója.

Jamniczky Zsolt azt emelte ki, hogy az E.ON neve az elmúlt évtizedekben összefonódott a sporttal, az utóbbi években a vízilabda iránti elkötelezettséggel. „A vízilabda-válogatottakhoz hasonlóan számunkra is elengedhetetlen a csapatmunka, a kiváló, minőségi teljesítmény, hogy új célokat, kihívásokat állítsunk fel, és azokat sikerre is vigyük, hiszen a mindennapok során ez alapozza meg ügyfeleink elégedettségét” – mondta a vállalat igazgatósági tagja.

A támogatói szerződés aláírása után az E.ON és a Magyar Vízilabda Szövetség 5 méteres dobásokból álló, barátságos mérkőzést szervezett. Az összetartozást és az együttműködést szimbolizálva a magyar vízilabda-válogatott tagjai, az E.ON munkatársai, szurkolók és újságírók vegyes csapatokban, közösen játszottak a medencében.

Az üzleti titok hatékonyabb védelme?

2018. szeptember 18.

Nem kapott nagy visszhangot az üzleti titok magyarországi újraszabályozása, pedig az üzleti titok védelméről szóló 2018. évi LIV. törvény gyökeresen megváltoztatta az üzleti titokkal kapcsolatos korábbi szabályrendszert.