2017. január 19.

Az Edző az idegenben játszókra is gondol

A HPS Aranypenge-különdíjas CLP-koncepciója a JCDecaux támogatásával kel életre.

A HPS kreatív párosa, Mlinarics Máté és Persely Tamás a 2016-os Aranypenge JCDecaux innovatív különdíját egy határokat átívelő Sport szelet koncepcióval, az Edző Idegenben CLP kampánnyal nyerte meg, amit a tradicionális magyar csokoládémárka a piacvezető outdoor média cég támogatásával most meg is valósít.

„Koncepciónk alap insight-ját egy társadalmilag mindennapossá vált jelenség adja: mindannyiunknak van legalább egy olyan ismerőse, aki manapság akár rövid vagy hosszú távon, külföldön próbál helyt állni a mindennapok kihívásaiban.

És mivel a Sport szelet 18-29 év közötti célcsoportjában London a legnépszerűbb célpont, úgy gondoltuk, hogy a tradicionális magyar csokimárkának a második legnépesebb „magyar városban” élő fiatalokat kellene megcéloznia. Hiszen akármennyire is csábító lehetőségeket kínál elsőre ez a metropolisz, külföldiként mindig nehezebb ott labdába rúgni. Ehhez pedig jól jöhet egy kis otthonról érkező energia, ami esetünkben nem más, mint a Sport szelet” - mondta el Persely Tamás, a HPS copywritere.

Január 31-ig az emberek kétféleképpen is biztosíthatják támogatásukról a márkát: digitális formában a sportszelet.hu-n, valamint Budapesten a Nyugati téri villamosmegállónál a HPS JCDecaux-val közösen létrehozott, innovatív citylight plakátján, ahol a résztvevők „élőben” is lepacsizhatnak az Edzővel.

A kampány zárásaként a Sport szelet ajándék csokikat küld a Londonban élő magyaroknak, amit közhasznú szervezetek segítségével oszt majd szét nekik.

GVH eljárás miatt fejleszt a Tesco

17 órája

A Gazdasági Versenyhivatal elfogadta a Tesco kötelezettségvállalását, mely alapján fejleszti, valamint a teljes országra kiterjeszti a kiszállítással kapcsolatos szolgáltatásait.