2016. október 06.

Az Elittárs felvásárolt egy francia társkeresőt

Az Elittárs anyavállalata, az Affinitas GmbH bejelentette az Attractive World nevű francia társkereső megvásárlását. A prémium társkeresőnek ez az első felvásárlása.

A szolgáltatás továbbra is mindkét márkával jelen lesz a piacon, azonban ez a lépés elősegítette, hogy a cég a prémium és komoly társkeresők piacvezetőjévé váljon Franciaországban – írja a vállalat közleménye. Az Elittárs anyacége a méretét, tudását és a nemzetközi sikerét használva segíteni tudja az Attractive World új piacokon történő gyors növekedését.

Az Attractive World 2007-ben indult, egy szakemberek által jóváhagyott regisztrációs folyamattal kínál lehetőséget a felhasználóknak a szerelem megtalálására, amelyben három jelentkező közül csak egy felhasználó jut át a végső rostán. Eddig 600.000 felhasználó került ily módon a tagok közé. Az Elittárs oldalhoz hasonlóan, az Attractive World is azon egyedülállókat célozza meg, akik komoly, hosszútávú kapcsolat reményében regisztráltak.

Az Attractive World jelenleg Franciaországban, Luxemburgban, Belgiumban és Svájcban nyújt szolgáltatást; a cég hat év alatt hatszorosára növelte az árbevételét és 2016-ra 15 százalékos nettó nyereségrátára számít. A vállalat a 2007-es alapítása és 2011 közötti időszakban 5,3 millió eurót gyűjtött 80 magánbefektetőtől, a mostani felvásárlás összegét nem hozták nyilvánosságra.

Szűrőprogramot támogat a Danone Magyarország

1 órája

2018-ban ismét országjáró körútra indul Magyarország átfogó egészségvédelmi programjának speciális szűrőkamionja. A legnagyobb nemzeti szűrőprogramhoz idén a Danone kiemelt stratégiai partnerként csatlakozik.

Új ízvilág a Drehertől

1 órája

A fővárosi főzde kínálatában is megjelent az első felsőerjesztésű variáns. A Pale Ale ráadásul jól illeszkedik a kommunikációs platformhoz is.