2019. május 16.

Az Erste Bank borászokat támogat

Együttműködési megállapodást írt alá az Erste Bank a Szekszárdi Borvidék képviselőivel a borvidék fejlesztése érdekében. Kadarka néven összeállított egy speciális, kifejezetten a borászok igényeit szolgáló termékcsomagot is.

Szekszárd az egyik legrégebbi magyar borvidék, 2300 hektáros területén mintegy 200 borászat működik. Ebből mindössze 40-50 azon borászatok száma, amelyeknek boraival a boltok polcain is találkozni lehet - írják.

Az Erste Bank Hungary Zrt. a Szekszárdi Borvidék fejlesztéséhez és népszerűsítéséhez szeretne hozzájárulni, a fejlesztési döntések során a pénzintézet szakértői ott állnak a borászok mellett, többek között személyes konzultációkkal, középtávú előrejelzésekkel, elemzésekkel segítik munkájukat. Az Erste saját Power Network rendezvényein is bemutatja a régió pincészeteit és azok kínálatát. Az erről szóló együttműködési megállapodást május 16-án írták alá az Erste és a szekszárdi borászok képviselői.

Az Erste egy speciális, kifejezetten a borászok igényei alapján összeállított Kadarka elnevezésű termékcsomaggal is segíti a vállalkozások működését.

Címkék: marketing erste bor