2019. november 06.

Az Erste lett a legjobb privátbank

Az Erste Csoport nyerte el a The Banker magazin és a Professional Wealth Management vagyonkezelési magazin legjobb kelet-közép-európai privátbanknak járó elismerését.

Emellett az Erste Private Banking kapta a Financial Times Csoporthoz tartozó két szakmai folyóirattól a legjobb ausztriai privátbanknak és a legjobb horvátországi privátbanknak járó díjat is 2019-ben.

„Nagy megtiszteltetés számunkra, hogy idén már hatodszor nyertük el a pénzügyi szektor számos szakértője által odaítélt neves díjat. Az elismerés jól tükrözi a magas minőség iránti elkötelezettségünket és azt a törekvésünket, hogy a legmagasabb színvonalú szolgáltatásokat nyújtsuk ügyfeleink számára" – jelentette ki Kállay András, az Erste Csoport kelet-közép-európai privátbanki kompetenciaközpontjának vezetője. "Az Erste Private Banking elsősorban az ügyfelek egyedi élethelyzeteihez igazított, kiváló vagyonkezelési szolgáltatásokat kíván nyújtani, és arra törekszik, hogy termékei és szolgáltatásai áttekinthetőek és könnyen elérhetők legyenek. Ügyfeleink bíznak bennünk, amit mutat a kezelt vagyon erőteljes növekedése: a portfólió 6,3 százalékkal 22,6 milliárd euróra bővült 2018-ban."

A PWM és a The Banker magazin az Erste privátbanki üzletágát hirdette ki győztesnek a kelet-közép-európai kategóriában a 2019. évi megmérettetésen, kiemelve hogy az Erste Csoport a régió egyik vezető vagyonkezelési társasága, és nem csak Ausztriában, hanem helyi privátbanki üzletágai révén Csehországban, Horvátországban, Magyarországon, Romániában és Szlovákiában is aktív. Az Erste Private Banking idén sorozatban hatodik alkalommal nyerte el a The Banker és a PWM magazin nagyra értékelt díját, a legjobb kelet-közép-európai privátbanknak járó elismerést - írják.

Amellett, hogy a legnagyobb privátbanki szolgáltatónak minősül Ausztriában, az Erste Csoport piacvezető is az ország befektetési alapjainak piacán, és egész sor innovatív terméket kínál kezdve a globális trendekhez igazodó alapoktól a fenntartható befektetési formákig, amelyek egyre több ügyfél érdeklődését keltik fel Ausztriában és egész Kelet-Közép-Európában. Az Erste Private Banking hét éven belül immár hatodszor vehette át a legjobb privátbanknak járó díjat Ausztriában - teszik hozzá.

Thomas Schaufler, az Erste Bank Oesterreich privátbanki üzletágért felelős igazgatósági tagja közölte: „Az osztrák piacon legnagyobb és piacvezető privátbanki szolgáltatójaként az Erste Bank büszke arra, hogy a területen elért komoly eredményei ismét elismerésre találtak. Az Erste Private Banking a privátbankokra jellemző elsőrangú tanácsadást és a testre szabott egyedi kínálatot elegyíti egy széles körben elismert univerzális bank innovatív platformjaival és sokrétű lehetőségeivel. Például az általunk használt legmodernebb elszámoló rendszer révén ügyfeleink a magánvagyonukat és a vállalkozásuk vagyonát is bármikor leellenőrizhetik online. Ez a megoldás kielégíti a következő generáció igényeit és elvárásait, emellett tovább erősíti többgenerációs vagyonkezelési szolgáltatóként felhalmozott szakértelmünket."

Címkék: gazdaság erste bank

Környezettudatos promóció a XIXO-tól

4 órája

Július 6-tól augusztus 30-ig minden XIXO szénsavas üdítő, jegestea és ízesített víz csomagolása az ország több mint száz pontján XIXO termékekre és garantált DORKO ajándékokra váltható be.