2016. május 31.

Az Eurosport a Twin Atlantic dalával indítja kampányát

Ez együttműködés a csatorna novemberben indult brand kampányának következő állomása, melynek célja, hogy tovább táplálja a nézők sport iránti szenvedélyét.

Az Eurosport elindította „Fuel you Summer” című kampányát. A film életre kelti a sportrajongók izgalmát és szenvedélyét, és bemutatja azokat a világszínvonalú sporteseményeket, amelyek az Eurosporton lesznek láthatóak a nyár folyamán.

A kampányt a Twin Atlantic nevű feltörekvő skót rockbanda tölti meg még több érzelemmel. Az Eurosport az együttes “Heart and Soul” című slágerét választotta a kampány himnuszának.

Az Eurosport csatornájáin és digitális platformján – az eurosport.com-on és az Eurosport Playeren – elérhető kampányvideóban a zenekar mellett jelenetek láthatóak az elkövetkező hónapok olyan rangos sporteseményeiről, mint a Roland Garros, a Tour de France, a Le Mans-i 24 órás autóverseny és az atlétika Európa-bajnokság.

Antonio Ruiz (Eurosport, VP Marketing and Franchise Management) elmondta: „Az Eurosport novemberi arculatváltása több volt arculat- és stílusváltásnál. Teljesen új hangot akartunk adni az Eurosportnak, hogy egyedi és összetéveszthetetlen márkaidentitást hozzunk létre. A sporttal kéz a kézben járó zene fontos része ennek az élménynek. Kapcsolatba szeretnénk kerülni a rajongókkal, táplálni sport iránti szenvedélyüket. A Twin Atlantic együttest már korábban is ismertem, és tudtam, hogy tökéletesek lesznek az Eurosport számára. Fiatalok, szenvedélyesek szeretik a zenét és a sportot is, és ami fontos, hogy remek számokat írnak. A ’Heart and Soul’ felemelő és ünnepélyes dal, ami kitűnően megtestesíti a márkánk szellemiségét. Izgatottan várjuk a közös munkát.”

Greg Hammer, a Red Bull Records vezérigazgatója elmondta: „Az Eurosporttal kötött megállapodás kivételes lehetőség a Twin Atlantic számára. A zene és a sportesemények gyakran elválaszthatatlanok, és ez a partnerség, a megjelenés az Eurosporton növelni fogja az együttes ismertségét világszerte.”

„Örülünk, hogy az Eurosport megkeresett bennünket, és a ’Heart and Soul’ című dalunkat választották nyári kampányukhoz. Hatalmas sportrajongók vagyunk, és imádjuk azt, ahogy az Eurosport kapcsolatba kerül a rajongókkal. Remekül sikerült a kampány” – mondta el az együttes frontembere, Sam McTrusty.

Magyarországon startol az UNICEF új programja

2 órája

A Youth Challenge egyfajta „szociális start-up”, amely hátrányos helyzetű fiatalok csoportjait vonja be abba, hogy dolgozzanak ki innovatív megoldásokat az őket leginkább foglalkoztató problémákra.