2014. február 10.

Az I.M.G. nyerte a jegybanki gigatendert

A Magyar Nemzeti Bank kommunikációs kampányt indít a Növekedési Hitelprogram népszerűsítésére – 6 milliárdig terjedő keretösszeggel.

A Magyar Nemzeti Bank kommunikációs kampányt indít a Növekedési Hitelprogram népszerűsítésére – 6 milliárdig terjedő keretösszeggel.

A Növekedési Hitelprogram népszerűsítésére, a kis- és középvállalkozók széles körű és részletekbe menő tájékoztatására a jegybank nyilvános kommunikációs tendert hirdetett meg, amelynek nyertese az állami megbízások terén igen sikeres I.M.G. Inter Media Group Kft. lett.

Az NHP pénzügyi keretének legfeljebb 0,3 százalékát kitevő összeg költhető a program megismertetésére – ez mintegy 6 milliárd forintig terjedő kommunikációs büdzsét jelent. Az MNB közleménye szerint más, hasonló jellegű kereskedelmi banki hitelprogramokat és uniós programok esetében a pénzügyi keret 0,5-1 százalékát fordítják tájékoztatásra, illetve kommunikációra.

Címkék: img mnb tender

Forradalom újratöltve

Médiapiac1 napja

Egy paraszthajszálnyira vagyunk a realitás és a virtualitás összeolvadásától. Már csak a megfelelő eszköz hiányzik, és minden a feje tetejére állhat – állítja a geneRÁCIÓk előadója.

Jogsértően tájékoztatott az Orangeways

2018. március 14.

A GVH a jogsértésért több mint 85 millió forint bírságot szabott ki a vállalkozásokra, és megtiltotta a jogsértő magatartás folytatását.