2016. március 09.

Az IBM gigantikus digitális ügynökséget épít

Az IBM iX névre keresztelt, házon belüli szolgáltatóegysége gyakorlatilag „a világ legnagyobb digitális ügynöksége” lehet.

Jon Iwata, az IBM marketingért és kommunikációért felelős senior alelnöke az ANA konferenciáján beszélt arról, hogyan segít az iX a vállalat ügyfeleinek kiaknázni az adatvezérelt marketingben rejlő lehetőségeket.

Az egység idén felvásárolta a Resource/Ammirati, az Aperto és az Ecx.io ügynökségeket, amelyek saját márkájuk megtartása mellett az IBM lehetőségeit is bővítik egy olyan világban, amelyben a digitális adatelemzés egyre fontosabbá válik. „Abban gondolkodunk, hogy kreatív erőforrások bevonásával képesek legyünk ügyfeleinknek applikációk és digitális megoldások felépítésében segíteni, majd ezt a Watsonnal (az IBM kognitív számítási technológiájával) ötövzni” – fejtette ki Iwata. „Ez az első rendszer a világon, amely értelemmel bír. Hipotéziseket alkot. Önbizalma van. És azonnal súlyozza is a hipotéziseit – akár milliónyit. Ez az első rendszer, amelyik nem programozott, hanem tréningezik és fejlődik. Az első számítógépes rendszer, amelynek az értéke az idő előrehaladtával növekszik.”

(Forrás: Warc)

Az Egyszülős Központ meghívást kapott az ENSZ-be

7 órája

A világszervezet Nők Helyzetével Foglalkozó Bizottságának kéthetes ülésszakán tartott előadást Nagy Anna, a budapesti központot működtető Egyedülálló Szülők Klubja Alapítvány vezetője.