2016. március 09.

Az IBM gigantikus digitális ügynökséget épít

Az IBM iX névre keresztelt, házon belüli szolgáltatóegysége gyakorlatilag „a világ legnagyobb digitális ügynöksége” lehet.

Jon Iwata, az IBM marketingért és kommunikációért felelős senior alelnöke az ANA konferenciáján beszélt arról, hogyan segít az iX a vállalat ügyfeleinek kiaknázni az adatvezérelt marketingben rejlő lehetőségeket.

Az egység idén felvásárolta a Resource/Ammirati, az Aperto és az Ecx.io ügynökségeket, amelyek saját márkájuk megtartása mellett az IBM lehetőségeit is bővítik egy olyan világban, amelyben a digitális adatelemzés egyre fontosabbá válik. „Abban gondolkodunk, hogy kreatív erőforrások bevonásával képesek legyünk ügyfeleinknek applikációk és digitális megoldások felépítésében segíteni, majd ezt a Watsonnal (az IBM kognitív számítási technológiájával) ötövzni” – fejtette ki Iwata. „Ez az első rendszer a világon, amely értelemmel bír. Hipotéziseket alkot. Önbizalma van. És azonnal súlyozza is a hipotéziseit – akár milliónyit. Ez az első rendszer, amelyik nem programozott, hanem tréningezik és fejlődik. Az első számítógépes rendszer, amelynek az értéke az idő előrehaladtával növekszik.”

(Forrás: Warc)

Szűrőprogramot támogat a Danone Magyarország

3 órája

2018-ban ismét országjáró körútra indul Magyarország átfogó egészségvédelmi programjának speciális szűrőkamionja. A legnagyobb nemzeti szűrőprogramhoz idén a Danone kiemelt stratégiai partnerként csatlakozik.

Új ízvilág a Drehertől

3 órája

A fővárosi főzde kínálatában is megjelent az első felsőerjesztésű variáns. A Pale Ale ráadásul jól illeszkedik a kommunikációs platformhoz is.