2014. április 16.

Az Invitel nyert az NMHH tudakozó-pályázatán

Az év második felétől Magyarország teljes területén az Invitel Zrt. látja el az országos belföldi tudakozó szolgáltatást.

Az év második felétől Magyarország teljes területén az Invitel Zrt. látja el az országos belföldi tudakozó szolgáltatást. Az országos tudakozó új száma 11800 lesz.

A 2013 novemberében egyetemes elektronikus hírközlési szolgáltatáselemek nyújtására kiírt pályázat lezárásaként a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) az egész ország területére kiterjedően az Invitelt bízta meg az országos belföldi tudakozó szolgáltatás nyújtásával. A Hatóság döntésében a szolgáltató által biztosított magasabb fokú minőségi paraméterek, valamint a vállalt és kedvezőbbnek ítélt díjazás játszottak meghatározó szerepet.

Az európai uniós egységesítési törekvéseknek megfelelően az NMHH korábbi rendeletében határozott az új telefonos tudakozó számok bevezetéséről. A kiemelten fontos, ezért az egyetemes elektronikus hírközlési szolgáltatáselemek részét képező országos belföldi tudakozó szolgáltatás számára a Hatóság a 11800-ás telefonszámot jelölte ki, mely 2014 nyarától áll valamennyi vezetékes- és mobiltelefon előfizető rendelkezésére.

Bemutatták a Marketing Diamond Díj idei versenyzőit

14 órája

Maszkkal letakart plakátok, színésznővel forgatott karanténvideó és kampány a Google fűnyíró kecskéivel. Többek között ilyen projektekkel neveztek a magyar cégek a Marketing Diamond Awardsra.