Az ügynökség a hír örömére Vince Vaughnt is meghekkelte.

A kampány célja annak tudatosítása, hogy a Telekomnál olyan IT termékek és szolgáltatások is elérhetőek, amelyek hatékonyan támogatják a kis- és középvállalkozások ügymenetét, kommunikációját. Az Isobar Budapestre azért esett a Telekom választása, mert az ügynökség integrált kommunikációs megoldásokkal érteti meg a kis- és középvállalatok képviselőivel, hogy a Telekom ilyen és ehhez hasonló szolgáltatásainak segítségével ők is használhatják a digitális világot, így a nap végén sikeresebb, hatékonyabb lehet az üzletük.

Az Isobar a hírhez mű-mű-stockfotókat is készített: a Vince Vaughn-féle, általunk is megírt kampányt saját kollégáik szerepeltetésével dobták fel.

Javult a fogyasztói hangulat

1 órája

Jelentősen javult a fogyasztói bizalom az euróövezetben és az Európai Unióban januárban - derült ki az Európai Bizottság kedden közzétett előzetes gyorsbecsléséből.

Pozíciója erősödésében bízik az Opel

1 órája

Az Opel az idén 13 200 autó értékesítését tervezi a magyarországi újautópiacon, amellyel nemcsak a piac növekedésével tartaná a lépést a márka, de még erősödhet is a pozíciója - mondta Koncz Gábor ügyvezető igazgató.