Az ügynökség a hír örömére Vince Vaughnt is meghekkelte.

A kampány célja annak tudatosítása, hogy a Telekomnál olyan IT termékek és szolgáltatások is elérhetőek, amelyek hatékonyan támogatják a kis- és középvállalkozások ügymenetét, kommunikációját. Az Isobar Budapestre azért esett a Telekom választása, mert az ügynökség integrált kommunikációs megoldásokkal érteti meg a kis- és középvállalatok képviselőivel, hogy a Telekom ilyen és ehhez hasonló szolgáltatásainak segítségével ők is használhatják a digitális világot, így a nap végén sikeresebb, hatékonyabb lehet az üzletük.

Az Isobar a hírhez mű-mű-stockfotókat is készített: a Vince Vaughn-féle, általunk is megírt kampányt saját kollégáik szerepeltetésével dobták fel.

A korábbi egyenleg is visszajár

19 órája

Az adategyeztetést elmulasztó Telenor ügyfelek akár a jövő év elejéig, 2018. február 28-ig kérhetik korábbi hívószámuk visszaállítását is.

Elérhető a PayPal-es fizetés Nintendo készüléken is

20 órája

A készülékekre letölthető szoftverek megvásárlásához, illetve a Nintendo eShop felhasználói fiókon keresztül történő vásárlások értékének kiegyenlítésére 34 országban áll rendelkezésre a fizetési opció.