2016. február 26.

Az LWp-vel dolgozik a UPC Direct

A magyarországi PR feladatokkal együtt regionális megbízást is kapott az LWp Kommunikáció a UPC DTH-től, így a csehországi és szlovákiai aktivitásokat is koordinálja.

A magyar tulajdonú LWp Kommunikáció nyerte meg a UPC DTH S. à r.l. regionális PR tenderét. Az ügynökség a műholdas televíziós szolgáltató magyarországi, csehországi és szlovákiai PR aktivitásait koordinálja 2016 elejétől. Az országspecifikus kommunikációs aktivitásokat Csehországban az EMC Group, Szlovákiában pedig a mediamedia ügynökség segíti.

A UPC DTH S.à r.l., a Liberty Global, Inc. tagjaként műholdas televíziós szolgáltatásokat nyújt Magyarországon, a Cseh Köztársaságban és Szlovákiában, valamint kezeli a vállalat műholdas televíziós szolgáltatásait Romániában. A közvetlenül az otthonokat elérő, ún. Direct-To-Home (DTH) szolgáltatását több mint 830 000 ügyfél veszi igénybe a fenti régiókban. A vállalat a magyar piacon UPC Direct, a cseh és szlovák piacokon freeSAT, míg Romániában Focus Sat márkanéven van jelen. Magyarországon a szolgáltató tavaly novemberben jelentette be a 3play szolgáltatás-csomagok bevezetését, így a UPC Direct kínálata vezetékes internet- és telefonszolgáltatással is bővült.

„Folyamatosan törekszünk szolgáltatásaink fejlesztésére és ügyfélbázisunk növelésére a közép- és kelet-európai régióban. Márkáink egységes és szervezett kommunikációja érdekében konszolidáljuk PR tevékenységünket a három országban, amelyhez az LWp Kommunikációt választottuk partnernek” – mondta Jim Helfgott, a UPC DTH S.à r.l marketing és értékesítési alelnöke.

A GVH a dr. Gődénnyel hirdető céget vizsgálja

1 napja

A vizsgálatot azért indult a Nutriversum Kft. étrend-kiegészítőket forgalmazó vállalkozással szemben, mert az feltételezhetően jogsértő módon, orvos vagy egészségügyi szakember ajánlására vonatkozó állításokat tett videóiban.