2016. december 06.

Az Ogilvy & Mather Az év globális ügynöksége

Az amerikai Adweek kreatív magazin 2016-ban az Ogilvy & Mather nemzetközi reklámügynökséget választotta „Az év globális ügynökségének”.

A díjjal az ügynökség-hálózat változatos megoldásait, kreativitását és kampányai hatékonyságát ismerték el. Az Adweek az indoklásában elmondta, hogy a vállalatnál dolgozók tehetsége, az ügynökség-hálózat karizmatikus vezetősége, kreativitás iránti elkötelezettsége és központi stratégiája miatt választotta az Ogilvy & Mather-t a díj nyertesének.

„Megtisztelő, hogy az Adweek ügynökség-hálózatunknak ítélte oda ezt a rangos elismerést”- nyilatkozta John Seifert, az Ogilvy & Mather globális elnök-vezérigazgatója. „Az Ogilvynél azt valljuk: azért vagyunk, hogy építsük az ügyfeleink üzleti tevékenységét – ez a díj pedig azt igazolja számunkra, hogy jó úton járunk. A díjat szeretnénk megköszönni ügyfeleinknek is, akik évről évre bizalmat szavaznak ügynökségünknek, és lehetőséget adnak kreatív koncepcióink megvalósítására.”

„A mi szakmánk talán legnagyobb kihívása az, hogy képesnek kell lennünk napról napra, vagy akár óráról órára megújulni, friss ötletekkel előállni” – tette hozzá Sályi Réka, a Geometry Global cégcsoport magyarországi ügyvezetője, amely vállalat magába foglalja a hazai Ogilvy & Mather-t is. Az Adweek díja 2016 méltó befejezése az Ogilvy számára, hiszen a hálózat idén elnyerte a Cannes Lions „Az év hálózata”-díját, valamint az Effie „A világ leghatékonyabb ügynökségi hálózata” elismerését is.