2016. május 17.

Az Ogilvy & Mather a leghatékonyabb

A reklámügynökség immáron a harmadik alkalommal került az Effie a világ leghatékonyabb ügynökségeit összegző listája élére.

Az Ogilvy & Mather lett ismét a világ leghatékonyabb ügynökségi hálózata a 2016-os nemzetközi Effie Hatékonysági Mutató szerint. A reklámügynökség 6 éven belül harmadszorra nyerte el a megtisztelő címet, mivel az ügynökség szerezte a legtöbb, összesen 320 Effie-díjat az évben. Az Effie Hatékonysági Mutató a leghatékonyabb ügynökségeket, piaci szereplőket és márkákat értékeli a nemzetközi Effie versenyek eredményeit felhasználva, melyeket jelenleg több mint 40 országban rendeznek meg világszerte.

Forrás: http://www.effieindex.com/ranking

„Alapítónk, David Ogilvy híres mondása szerint ‘We sell or else’, célunk, hogy sikeressé tegyük ügyfeleink márkáit úgy, hogy közben nagyszerű üzleti eredményeket érünk el számukra” – mondta John Seifert, az Ogilvy & Mather globális vezérigazgatója.

Az üzleti titok hatékonyabb védelme?

2018. szeptember 18.

Nem kapott nagy visszhangot az üzleti titok magyarországi újraszabályozása, pedig az üzleti titok védelméről szóló 2018. évi LIV. törvény gyökeresen megváltoztatta az üzleti titokkal kapcsolatos korábbi szabályrendszert.