2016. május 17.

Az Ogilvy & Mather a leghatékonyabb

A reklámügynökség immáron a harmadik alkalommal került az Effie a világ leghatékonyabb ügynökségeit összegző listája élére.

Az Ogilvy & Mather lett ismét a világ leghatékonyabb ügynökségi hálózata a 2016-os nemzetközi Effie Hatékonysági Mutató szerint. A reklámügynökség 6 éven belül harmadszorra nyerte el a megtisztelő címet, mivel az ügynökség szerezte a legtöbb, összesen 320 Effie-díjat az évben. Az Effie Hatékonysági Mutató a leghatékonyabb ügynökségeket, piaci szereplőket és márkákat értékeli a nemzetközi Effie versenyek eredményeit felhasználva, melyeket jelenleg több mint 40 országban rendeznek meg világszerte.

Forrás: http://www.effieindex.com/ranking

„Alapítónk, David Ogilvy híres mondása szerint ‘We sell or else’, célunk, hogy sikeressé tegyük ügyfeleink márkáit úgy, hogy közben nagyszerű üzleti eredményeket érünk el számukra” – mondta John Seifert, az Ogilvy & Mather globális vezérigazgatója.

Felelős Támogató védjegyet kapott a Hankook

17 órája

A Hankook Tire Magyarország Kft. 2012-ben indította a társadalmi felelősségvállalási kezdeményezéseit összefogó programsorozatot, a Hankook Értékteremtő Programot.