2017. november 24.

Az Opel/Vauxhall a MediaCom-ot választotta

A MediaCom a Carat médiaügynökséget váltja, amely az elmúlt 8 évben volt az Opel/Vauxhall partnere.

Mint ahogy már júniusban bejelentésre került, a MediaCom a PSA Csoport másik három márkájával, a Peugeot-val, a Citroën-nel és a DS Automobiles-szel is együtt fog dolgozni jövő évtől az európai piacokon.

„Két héttel ezelőtt, a PACE! terv prezentálása során jelentettük be, hogy jelentősen növelni szeretnénk marketing költéseink hatékonyságát. A PSA Csoporthoz tartozó márkák média költségvetéseinek egyesítése remek együttműködéseket tesz lehetővé. Ezáltal a média költések hatékonysága szemmel láthatóan nőni fog 2018-tól” - nyilatkozta Peter Küspert, az Opel Automobile GmbH. Sales és Marketing vezetője. „Kimondhatatlanul várjuk a MediaCom-mal való együttműködést. Mindazonáltal szeretném megköszönni a Carat-nak az elmúlt évek közös munkáját.”

„Mi a MediaComnál végtelenül megtisztelve érezzük magunkat, hogy lehetőségünk nyílik alkalmazni egyedi szakértelmünket és széles tudásunkat az elkövetkezendő években az Opel/Vauxhall-lal folytatott együttműködésünk során. Az Opel/Vauxhall és a PSA Csoport márkái az autógyártás történelmi jelentőséggel bíró, méltán tisztelt szereplői. Izgatottan várjuk, hogy irányításunkkal növeljük a két márka világszintű gyarapodását” mondta Stephen Allan, a MediaCom elnöke.