2017. november 24.

Az Opel/Vauxhall a MediaCom-ot választotta

A MediaCom a Carat médiaügynökséget váltja, amely az elmúlt 8 évben volt az Opel/Vauxhall partnere.

Mint ahogy már júniusban bejelentésre került, a MediaCom a PSA Csoport másik három márkájával, a Peugeot-val, a Citroën-nel és a DS Automobiles-szel is együtt fog dolgozni jövő évtől az európai piacokon.

„Két héttel ezelőtt, a PACE! terv prezentálása során jelentettük be, hogy jelentősen növelni szeretnénk marketing költéseink hatékonyságát. A PSA Csoporthoz tartozó márkák média költségvetéseinek egyesítése remek együttműködéseket tesz lehetővé. Ezáltal a média költések hatékonysága szemmel láthatóan nőni fog 2018-tól” - nyilatkozta Peter Küspert, az Opel Automobile GmbH. Sales és Marketing vezetője. „Kimondhatatlanul várjuk a MediaCom-mal való együttműködést. Mindazonáltal szeretném megköszönni a Carat-nak az elmúlt évek közös munkáját.”

„Mi a MediaComnál végtelenül megtisztelve érezzük magunkat, hogy lehetőségünk nyílik alkalmazni egyedi szakértelmünket és széles tudásunkat az elkövetkezendő években az Opel/Vauxhall-lal folytatott együttműködésünk során. Az Opel/Vauxhall és a PSA Csoport márkái az autógyártás történelmi jelentőséggel bíró, méltán tisztelt szereplői. Izgatottan várjuk, hogy irányításunkkal növeljük a két márka világszintű gyarapodását” mondta Stephen Allan, a MediaCom elnöke.

Az üzleti titok hatékonyabb védelme?

11 órája

Nem kapott nagy visszhangot az üzleti titok magyarországi újraszabályozása, pedig az üzleti titok védelméről szóló 2018. évi LIV. törvény gyökeresen megváltoztatta az üzleti titokkal kapcsolatos korábbi szabályrendszert.