2016. december 14.

Az egyik legkézenfekvőbb promóciós eszköz a kuponfüzet

A marketingpiacon eddig a kisgyermekes szülők elérését mégsem célozta egyetlen ilyen kiadvány sem.

A Nurofen támogatásával és a De’Longhi közreműködésével megvalósuló, kifejezetten a kisgyermekes szülőkre szabott Hoppá! családi kuponválogatás országos szintű terjesztése negyven – köztük 24 budapesti – játszóház, a Vasúttörténeti Park Télapó Expressze, valamint a Playkid rendezvénye segítségével történt.

„A Hoppá! családi kuponválogatás egy nagyszerű lehetőség. Nagyon hatékonyan tudunk megszólítani olyan családokat amelyek fogékonyak a prémium, jó minőség termékekre, szolgáltatásokra. A megjelenésünk rögtön a kupon indítását követően mérhető értékesítést generált. Messze felülmúlta a várakozásainkat” – mondta Szabados Bence, a De’Longhi brand managere.

A legnépszerűbb blogger anyukák is felkarolták a témát, hogy más szülők is értesülhessenek a többek között könyveket, játékokat, gyermekbútorokat és sok egyéb ajándéktárgyat felsorakoztató kuponfüzetről, és az azt kiegészítő online nyereményjátékról.

A kuponfüzet tartalmi összeállításánál kiemelt szempont volt, hogy kifejezetten az AB státuszú kisgyermekes családok elérését szolgálja, hasznos legyen és betöltse az ennek a speciális célcsoportnak szóló marketingszolgáltatások piaci rését.

„A kisgyermekes családok elérését játszóházi hálózatunkon kersztül már többször bizonyítottuk, Hoppá! szolgáltatásunkkal éppen erre specializálódtunk, és erre alapozva indítottuk útjára a Hoppá! családi kuponválogatást, amellyel brandépítés mellett már közvetlen, mérhető konverziót is tudunk biztosítani” – mondta Bendl Mátyás, az Iskolamarketing Média ügyvezető igazgatója.

Az üzleti titok hatékonyabb védelme?

2018. szeptember 18.

Nem kapott nagy visszhangot az üzleti titok magyarországi újraszabályozása, pedig az üzleti titok védelméről szóló 2018. évi LIV. törvény gyökeresen megváltoztatta az üzleti titokkal kapcsolatos korábbi szabályrendszert.