2016. december 14.

Az egyik legkézenfekvőbb promóciós eszköz a kuponfüzet

A marketingpiacon eddig a kisgyermekes szülők elérését mégsem célozta egyetlen ilyen kiadvány sem.

A Nurofen támogatásával és a De’Longhi közreműködésével megvalósuló, kifejezetten a kisgyermekes szülőkre szabott Hoppá! családi kuponválogatás országos szintű terjesztése negyven – köztük 24 budapesti – játszóház, a Vasúttörténeti Park Télapó Expressze, valamint a Playkid rendezvénye segítségével történt.

„A Hoppá! családi kuponválogatás egy nagyszerű lehetőség. Nagyon hatékonyan tudunk megszólítani olyan családokat amelyek fogékonyak a prémium, jó minőség termékekre, szolgáltatásokra. A megjelenésünk rögtön a kupon indítását követően mérhető értékesítést generált. Messze felülmúlta a várakozásainkat” – mondta Szabados Bence, a De’Longhi brand managere.

A legnépszerűbb blogger anyukák is felkarolták a témát, hogy más szülők is értesülhessenek a többek között könyveket, játékokat, gyermekbútorokat és sok egyéb ajándéktárgyat felsorakoztató kuponfüzetről, és az azt kiegészítő online nyereményjátékról.

A kuponfüzet tartalmi összeállításánál kiemelt szempont volt, hogy kifejezetten az AB státuszú kisgyermekes családok elérését szolgálja, hasznos legyen és betöltse az ennek a speciális célcsoportnak szóló marketingszolgáltatások piaci rését.

„A kisgyermekes családok elérését játszóházi hálózatunkon kersztül már többször bizonyítottuk, Hoppá! szolgáltatásunkkal éppen erre specializálódtunk, és erre alapozva indítottuk útjára a Hoppá! családi kuponválogatást, amellyel brandépítés mellett már közvetlen, mérhető konverziót is tudunk biztosítani” – mondta Bendl Mátyás, az Iskolamarketing Média ügyvezető igazgatója.

Szűrőprogramot támogat a Danone Magyarország

9 órája

2018-ban ismét országjáró körútra indul Magyarország átfogó egészségvédelmi programjának speciális szűrőkamionja. A legnagyobb nemzeti szűrőprogramhoz idén a Danone kiemelt stratégiai partnerként csatlakozik.

Új ízvilág a Drehertől

9 órája

A fővárosi főzde kínálatában is megjelent az első felsőerjesztésű variáns. A Pale Ale ráadásul jól illeszkedik a kommunikációs platformhoz is.