Heidi Klum és a Lidl közel 350 vendéggel együtt, köztük Nina Garcíaval, Zack Posennel és Shaun Ross-szal ünnepelte New York-ban az „esmara by Heidi Klum” kollekció világpremierjét egy #LETSWOW áruházban.

Heidi Klum és a Lidl egy lenyűgöző show keretein belül mutatta be első közös „esmara by Heidi Klum: Heidi & The City” névre keresztelt kollekciója darabjait New York-ban. A vállalat a klasszikus kifutó helyett egy olyan interaktív áruházi díszletet állított fel, amely kreatív és játékos módon nyújtott bepillantást a Lidl történetébe. A két órás bemutató során Heidi Klum és 35 modell a kollekció minden darabját megmutatták, a leopárdmintás csizmától kezdve, a flitteres blézeren át, egészen a valódi bőrből készült kabátokig.

Nincs jobb hely és nincs jobb időpont a New York-i Divathétnél, hogy nemzetközi kollekciónkat első ízben prezentáljuk. Ez volt a Heidi Klummal való jövőbeni együttműködésünk kezdő lépése. Mindannyian izgatottan várjuk a magyarországi értékesítés szeptember 18-i kezdetét

– nyilatkozta Tőzsér Judit, a Lidl Magyarország vállalati kommunikációs vezetője.

Fotó: „esmara by Heidi Klum: Heidi & The City”

Prominens vendégek, köztük Nina García, Zack Posen és Shaun Ross együtt ünnepeltek nemzetközi véleményvezérekkel és a divatvilág ismert képviselőivel az áruházlánc interaktív díszletei között. Az esemény szimbolikus jelentőséggel bírt, hiszen lehetővé tette, hogy a Lidl üzenete, mely szerint „A divat mindenkié” a new yorki divatvilághoz is eljusson.

A divatbemutató mellett az esemény fénypontja Heidi személyes stílustanácsadó pontja volt. A dizájnerin három vendég számára egy a díszletek mögé rejtett tükörre állította össze a legtökéletesebb "Heidi & the City"- darabokat, mindemellett mindhárom szerencsésnek személyre szabott öltözködési tippeket kínált.

Fotó: Heidi Klum

Az eseményről Heidi Klum így nyilatkozott:

Ez egy igazán nagyszerű kezdet. A helyszín, New York, a show, a vendégek – egyszerűen minden tökéletes volt. Nagyon büszke vagyok az új kollekciómra” - áradozott a tervező. „Végre sikerült olyan divatot alkotnunk, ami minden nőnek jól áll, amit minden nő tud viselni. Hihetetlenül örülök annak, amit ma itt közösen megteremtettünk.

A rendezvényen egy Facebook Livestreamen keresztül a brit divatszakember, Louise Roe minden olyan érdeklődőt körbevezetett, aki nem tudott személyesen jelen lenni. Így a new yorki világpremiert több mint 20 millió Lidl Facebook-rajongó követhette élőben, európai idő szerint este 8 órakor.

Az „esmara by Heidi Klum: Heidi & The City kollekció” szeptember 18-tól lesz elérhető a Lidl Magyarország mind a 166 áruházában.

Bemutatták a Marketing Diamond Díj idei versenyzőit

1 napja

Maszkkal letakart plakátok, színésznővel forgatott karanténvideó és kampány a Google fűnyíró kecskéivel. Többek között ilyen projektekkel neveztek a magyar cégek a Marketing Diamond Awardsra.