2012. augusztus 29.

Az email marketingről konferenciáznak

Szeptember 13-án, Budapesten lesz a rendezvény, melynek szervezője a Zseron.

Szeptember 13-án, Budapesten lesz a rendezvény, melynek szervezője a Zseron.

Az email marketinggel és ezen belül is kifejezetten az email marketing és a közösségi média viszonyával foglalkozik a Zseron által jegyzett konferencia. Az eseményre szeptember 13-án, Budapesten kerül sor. A rendezvény fővédnöke a Direkt és Interaktív Marketing Szövetség lesz.

Az előadók között lesz többek között Berényi Konrád (Onlinemarketing.hu), Damjanovich Nebojsa (Allegroup.hu), Dobó Mátyás (Endless Solutions) és Forgács Mariann (Be Social). Emellett itt publikálja az NRC legújabb felmérését az email marketingről, és a konferencián debütál a Protopmail újdonsága, az i-email.

"A konferencia célja, hogy válaszokat adjunk az e-mail marketing aktuális kérdéseire, valamint bemutassuk a küszöbön álló trendeket. Ez indokolja a 'jövőbe mutató' névválasztást is. Az eseménnyel rendszeres szakmai fórumot szeretnénk teremteni, amely esettanulmányok, bevált szakmai receptek révén segít a marketing szakembereknek követni az email marketing változásait, valamint aktívan hozzájárul a szakterület fejlődéséhez" - mondta el Koncz Gábor, a Zseron egyik tulajdonosa.

"A közösségi média, különösen a Facebook széles körű elterjedése átalakította az email marketinget. Ezek a változások azonban nem jelentik az email végét, amely még mindig az egyik legfontosabb és egyben nélkülözhetetlen eszköze az online marketingnek. Utóbbi kijelentést támasztja alá, hogy a Facebook is email címet kér a regisztrációhoz. Ugyanakkor tény, hogy vannak email marketing módszerek, amelyek hatékonysága lecsökkent. Ezeket a módszereket kiváltják az új helyzet szülte lehetőségek, mint a közösségi média és az email marketing integrációja, valamint az okostelefonok nyújtotta új lehetőségek" - tette hozzá Balogh Gabriella, a Zseron marketingszakértője.

30 éves az IKEA Magyarországon

6 perce

Az IKEA 30 éve nyitotta meg legelső üzletének kapuit a budapesti Örs Vezér téren. A bútoráruház a vírushelyzet miatt ünnepi rendezvény helyett online és offline kedvezményeket kínál a látogatóknak.

GVH workshop a gyermekeknek szóló reklámokról

36 perce

Dr. Zenisek Andrea és dr. Szoboszlai Izabella, a hatóság vezető munkatársai osztották meg a vizsgálatok és a bírságok szempontrendszereit az ÖRT által szervezett online workshopon.