2012. augusztus 29.

Az email marketingről konferenciáznak

Szeptember 13-án, Budapesten lesz a rendezvény, melynek szervezője a Zseron.

Szeptember 13-án, Budapesten lesz a rendezvény, melynek szervezője a Zseron.

Az email marketinggel és ezen belül is kifejezetten az email marketing és a közösségi média viszonyával foglalkozik a Zseron által jegyzett konferencia. Az eseményre szeptember 13-án, Budapesten kerül sor. A rendezvény fővédnöke a Direkt és Interaktív Marketing Szövetség lesz.

Az előadók között lesz többek között Berényi Konrád (Onlinemarketing.hu), Damjanovich Nebojsa (Allegroup.hu), Dobó Mátyás (Endless Solutions) és Forgács Mariann (Be Social). Emellett itt publikálja az NRC legújabb felmérését az email marketingről, és a konferencián debütál a Protopmail újdonsága, az i-email.

"A konferencia célja, hogy válaszokat adjunk az e-mail marketing aktuális kérdéseire, valamint bemutassuk a küszöbön álló trendeket. Ez indokolja a 'jövőbe mutató' névválasztást is. Az eseménnyel rendszeres szakmai fórumot szeretnénk teremteni, amely esettanulmányok, bevált szakmai receptek révén segít a marketing szakembereknek követni az email marketing változásait, valamint aktívan hozzájárul a szakterület fejlődéséhez" - mondta el Koncz Gábor, a Zseron egyik tulajdonosa.

"A közösségi média, különösen a Facebook széles körű elterjedése átalakította az email marketinget. Ezek a változások azonban nem jelentik az email végét, amely még mindig az egyik legfontosabb és egyben nélkülözhetetlen eszköze az online marketingnek. Utóbbi kijelentést támasztja alá, hogy a Facebook is email címet kér a regisztrációhoz. Ugyanakkor tény, hogy vannak email marketing módszerek, amelyek hatékonysága lecsökkent. Ezeket a módszereket kiváltják az új helyzet szülte lehetőségek, mint a közösségi média és az email marketing integrációja, valamint az okostelefonok nyújtotta új lehetőségek" - tette hozzá Balogh Gabriella, a Zseron marketingszakértője.

A láthatatlan árucikk, amit mindennap használunk

19 órája

Vannak piacok, ahol többek között áram is kapható. Persze nem a zöldségpiacokhoz hasonló helyek ezek, hanem tőzsdei felületek. De vajon hogyan alakult ki a villamos energia kereskedelme? (x)