2011. június 22.

Az engagement lesz a BrandFestival jelszava

2011. október 20-21-én rendezik meg a márkastratégiai találkozó következő kiadását.

2011. október 20-21-én rendezik meg a márkastratégiai találkozó következő kiadását.

Az engagement, azaz az elköteleződés lesz az idei BrandFestival kulcsszava. A márkastratégiával foglalkozó rendezvényre 2011. október 20-21-én kerül sor Budapesten. A témaválasztást az indokolja, hogy a válság utáni kiélezett versenyben még fontosabbá vált a fogyasztók bevonása és integrálása a kommunikációs- és üzleti értékteremtésbe.

Az előadók között lesz többek között Rohit Deshpande, a Harvard University marketing professzora, Grant Ackerman, a Columbia University menedzsment professzora, Elisabeth Allaman, a Nemzetközi Olimpiai Bizottság marketingigazgatója és Andy Cameron, a londoni Wieden+Kennedy interaktív divíziójának kreatívigazgatója.

A BrandFestival idén tartalmi- és koncepcionális vonatkozásban is fejleszteni kíván. Ennek nyomán nemzetközi reklámfesztiválokkal működik együtt. A partnerek között szerepel a Golden Drum, az Epica, a D&AD, az Euro Effie, az EACA Care, az Art Directors Club of Europe, a Prague International Advertising Festival és a The Festival of Media.

"Idén az inspiráló nemzetközi trendeket felvonultató előadók mellett, a hazai konferenciapiacon egyedülálló módon, a BrandFestival saját tervezési eszközének segítségével valós helyzetek feldolgozása történik majd a közös tanulás lehetőségével. Arra törekszünk, hogy a BrandFestivalt egy olyan hellyé tegyük, amely a szakma krémjét megmozgató kreatív, intellektuális mozgalom" - nyilatkozta Dr. Berkes Péter, a rendezvény szakmai igazgatója.