2016. december 07.

Az Év autója 2017 cím birtokosa lehet a Toyota

A korábban az európai AUTOBEST 2017 finalistái közé is beválasztott modellt ezúttal a szakújságírók is a legjobbak közé választották.

Az Év autója a legrégebbi és leginkább elismert autós díj Európában. Odaítélésére 58, a saját területükön szakértőnek számító, a kontinens minden részéből, 22 európai országból érkező újságíróból álló, két magyar tagot is magában foglaló zsűri szavazata alapján kerül sor.

“Nagyon izgatottak vagyunk, hiszen a Toyota C-HR bekerült a „hetes döntőbe”. Ezzel párhuzamosan a márkakereskedőinktől is jobbnál jobb hírek érkeznek folyamatosan, a modell iránti felfokozott és egyre növekvő érdeklődésről számolnak be. Ez annak ékes bizonyítéka, hogy a CH-R figyelemfelkeltő formatervezése, az utastér magas minősége, a rendkívül hatékony hybrid erőforrások és a kiemelkedő vezetési élmény egyre több érdeklődő és potenciális vásárló kíváncsiságát felkelti. Nagy örömünkre, ez friss fuvallatot, új színt hoz a rendkívül kompetitív és gyorsan növekvő kompakt SUV szegmensben” – fogalmaz Karl Schlicht, a Toyota európai ügyvezető elnök-helyettese.

"Nagy megtiszteltetés és egyben nagyszerű visszajelzés számunkra, hogy az utóbbi évek talán legizgalmasabb, kategóriateremtő Toyota modelljét, a környezetbarát autózást trendivé tevő C-HR-t az AUTOBEST után az Év autója neves nemzetközi szaktekintélyekből álló zsűrije is az idei év legjobb, legígéretesebb autói között tartja számon. Legalább ilyen fontos számunkra ugyanakkor az ügyfeleink részéről tapasztalható hihetetlenül kedvező fogadtatás is: csupán néhány hete érkezett meg a modell a hazai márkakereskedésekbe, mégis rohamosan növekvő szerződéskötésekről számolhatunk be” – fogalmaz Varga Zsombor, a Toyota és a Lexus márkák magyarországi kommunikációjáért felelős vezetője.

A szakember emellett azt is elmondta, hogy a Toyota márkakereskedések mellett az új C-HR-t december végéig Budapesten a Bazilikánál található Adventi Ünnep karácsonyi vásárában, és a Mikulásgyárban is megtekinthetik az érdeklődök, az autógyártó ugyanis mindkét esemény kiemelt támogatója.

Címkék: autó toyota díjak lexus

Magyarországon startol az UNICEF új programja

3 órája

A Youth Challenge egyfajta „szociális start-up”, amely hátrányos helyzetű fiatalok csoportjait vonja be abba, hogy dolgozzanak ki innovatív megoldásokat az őket leginkább foglalkoztató problémákra.