2011. március 21.

Az év nőit díjazta a Glamour

Harmadik alkalommal hirdetett győzteseket a női magazin. A díjazottak között volt Lilu, Gryllus Dorka és Tóth Gabi is. Sok képért katt!

Harmadik alkalommal hirdetett győzteseket a női magazin. A díjazottak között volt Lilu, Gryllus Dorka és Tóth Gabi is. Sok képért katt!

Március 17-én ismét megrendezte a Women of the Year díjátadó gálát a Glamour magazin. 7+1 kategóriában hirdettek győztest, ebből egyet ismét a férfiaknak szenteltek. Újítás volt, hogy az érdeklődők a lap weboldalán élőben követhették az eseményt, így az ezerhatszáz vendéghez további ötezren csatlakoztak a neten keresztül.

A díjazottak:

  • A legjobb műsorvezető: Lilu
  • A legjobb divattervező Mojzes Dóra
  • A legjobb modell: Palvin Barbarát választották
  • A legjobb énekesnő: Tóth Gabi
  • A legjobb színésznő: Gryllus Dorka
  • A legszebb hajú sztár: Janicsák Veca
  • A legsármosabb férfi: Takács Nikolas

Idén először kiosztottak egy, az év hősnőinek járó díjat is, melyet Maróy Krisztina főszerkesztő adott át Salama Katalinnak, a Multikultúra Egyesület képviselőjének. A szervezet eredetileg a hazánkban élő külföldiek támogatását, a kisebbségek kultúrájának bemutatását és társadalmi integrációját tűzte ki célul, mára viszont magyar és külföldi fiatalok önkéntes munkájának szervezésével is foglalkozik

Ezen felül két különdíj is gazdára talált. Szinetár Dóra a legnőiesebb sztárnak, míg Harcsa Veronika a legkülönlegesebb stílusú énekesnőnek járó elismerést vehette át a gálán.

Glamour Women of the Year 2011
Glamour Women of the Year 2011

Az üzleti titok hatékonyabb védelme?

2018. szeptember 18.

Nem kapott nagy visszhangot az üzleti titok magyarországi újraszabályozása, pedig az üzleti titok védelméről szóló 2018. évi LIV. törvény gyökeresen megváltoztatta az üzleti titokkal kapcsolatos korábbi szabályrendszert.