2013. március 18.

Az innovációt is díjazzák Cannes-ban

Hatvanadik alkalommal rendezik meg a Cannes Lions fesztivált, s idén is lesz új kategória.

Hatvanadik alkalommal rendezik meg a Cannes Lions fesztivált, s idén is lesz új kategória.

Ezúttal külön kategóriát szentelnek az innovációnak - jelentette be a Cannes Lions. A kreatívfesztivált idén június 16. és 22. között rendezik meg. A szervezők közlése szerint nem pusztán egy kampányt vagy kommunikációs ötletet kívánnak elismerni, hanem bármely olyan technológiát vagy innovációt, amely hozzájárul a kommunikáció fejlődéséhez.

Az innovációs kategórián belül nem lesznek alkategóriák. A díjakat június 18-án adják át, a Közterület, Média és Mobil kategóriák legjobbjaival együtt. A zsűrizést érintő érdekesség, hogy az érdeklődő fesztiválozók megtekinthetik a rövidlistára jutott innovációs pályázatok prezentációját, így a szokásosnál nagyobb betekintést kaphatnak az értékelésbe.

Szűrőprogramot támogat a Danone Magyarország

9 órája

2018-ban ismét országjáró körútra indul Magyarország átfogó egészségvédelmi programjának speciális szűrőkamionja. A legnagyobb nemzeti szűrőprogramhoz idén a Danone kiemelt stratégiai partnerként csatlakozik.

Új ízvilág a Drehertől

9 órája

A fővárosi főzde kínálatában is megjelent az első felsőerjesztésű variáns. A Pale Ale ráadásul jól illeszkedik a kommunikációs platformhoz is.