2017. szeptember 15.

Az online turizmus felé nyit az Aldi

Az Aldi Magyarország bejelentette, hogy több országhoz hasonlóan Magyarországon is utazással és szállással bővíti kínálatát.

Az ALDI Utazás márkanév alatt induló szolgáltatásban a cég Közép-Európa egyik beutaztató ügynökségének, az Eurotours Internationalnek termékeit kínálja a magyar piacon.

Szeptember 21-étől a www.aldi-utazas.hu weboldalon egyszerűen böngészhetnek és könnyen foglalhatnak az utazók a turisztikai ajánlatok széles köréből.

„A szolgáltatás „Utazás. Jobban. Okosabban.” szlogenje nem csupán egybecseng üzlethálózatunk jelmondatával, hanem tökéletesen kifejezi a vállalat értékeit” – mondja Bernhard Haider, az ALDI Magyarország ügyvezető igazgatója. „Partnerünk és utazásszervezőnk Közép-Európa legnagyobb beutaztató ügynöksége az Eurotours International, így utasaink egy tőkeerős, 40 év tapasztalattal rendelkező cég széles ajánlatából választhatnak.”

Címkék: gazdaság turizmus aldi

A Lidl 210 tonnával csökkenti műanyag-felhasználását

3 órája

A már bejelentett intézkedések mellett csökkenti a műanyag-felhasználását az év végéig a saját márkás ásványvizek PET-palackjainak súlycsökkentésével, továbbá műanyagcsomagolásának visszaszorításával.