2014. február 11.

BB-kampányon dolgozott a Carbon Group

A kaparós sorsjegy analógiáján alapuló banner nyereményjátékot fejlesztett az ügynökség.

A kaparós sorsjegy analógiáján alapuló banner nyereményjátékot fejlesztett az ügynökség.

A kaparós sorsjegy analógiáján alapuló banner nyereményjátékot fejlesztett a BB Pezsgőnek a Carbon Group. A hirdetésben az egér mozgatásával lehetett „kidurrantani” a palackot. A nyertes banner megjelenését a háttérrendszer szabályozta: a kampány kezdetekor adott időpontban megjelent a nyertes banner a vásárolt felületek egyikén. Egy nyertes banner 10 percig élt, majd ha azt nem használták fel, akkor 10 perc után, véletlenszerűen egy másik vette át a helyét: a szerver az időben legközelebb megjelenő bannernek adta át a nyerőkódot. A szervezők ezzel szűrték ki, hogy a nyerő felületek egyszerre több helyen bukkanjanak fel .

Mivel a hirdetés nem hagyományos imázs- vagy értékesítésközpontú megjelenés volt, hanem magának a nyereményjátéknak a platformja, a látogatók az ügynökség közlése szerint kifejezetten keresték azt az egyes oldalakon és játszottak vele. A bannerben mért interakció ennek megfelelően magas volt: átlagosan minden 45. hirdetésben „kidurrantották" a pezsgőt. A teljes nyereményjáték a bannereken belül zajlott, az életkor-ellenőrzéstől, egészen a nyertesek kiszolgálásáig.

A kampányhoz kapcsolódó médiatervezési és -vásárlási  feladatokon a UM dolgozott.

Maga a megjelenés működés közben itt érhető el.

Ismert sztárokkal kampányol a Samsung

2 órája

Nánási Pál készített magazinokba illő fotókat Dobó Ági, Henry Kettner, Kovács Rami, Ördög Nóra, Nagy Dani, Nessaj, és Török Ábel márkanagykövetekről.