2010. június 22.

BTL-t épít a MEC

Elindította promóciós és aktivációs divízióját a MEC; tapasztalt, elismert szakembert rántottak az egység élére a bankszakmából.

Elindította promóciós és aktivációs divízióját a MEC; tapasztalt, elismert szakembert rántottak az egység élére a bankszakmából.

A magyar szakzsargonban BTL-ügynökségként emlegethető MEC Access-hez hasonló kísérlet három évvel ezelőtt már indult, elsősorban a kommunikációs csatorna közeli megoldások kiszolgálására. Ugyanakkor azóta változott a cég propozíciója, amelynek keretén belül a digitális megoldások mellett az "activation" kap nagyobb hangsúlyt, ezért a kommunikációs megoldások integráltságának megvalósítását a promóciók és aktivációk házon belüli lebonyolításában látjuk - közölték.

A divízió vezetését egy tapasztalt, elismert szakemberre bíztam: Molnár Bertalan, a Budapest Bank és az Erste Bank korábbi marketing igazgatója, illetve később az Ispiro Consulting társtulajdonos ügyvezetője viszi a leányvállalat irányítását. Az cégben az integrált kommunikáció-tervezési propozíciót a MEC Interaction, a MEC Entertainment, a MEC Access, az Analitics&Insights (volt-MediaLab) és a Portland támogatja.

A Lidl 210 tonnával csökkenti műanyag-felhasználását

1 napja

A már bejelentett intézkedések mellett csökkenti a műanyag-felhasználását az év végéig a saját márkás ásványvizek PET-palackjainak súlycsökkentésével, továbbá műanyagcsomagolásának visszaszorításával.