2013. február 25.

Bajban a TPSA

A tavalyi számok közzétételekor a tulajdonos már azt bizonygatta: se 2012-es, se 2013-as eredményeit, kilátásait nem rontja a lengyel leány.

A tavalyi számok közzétételekor a tulajdonos már azt bizonygatta: se 2012-es, se 2013-as eredményeit, kilátásait nem rontja a lengyel leány.

A France Télécom közlését az indokolja, hogy igencsak nyomottra sikerültek a Telekomunikacja Polska SA (TPSA) eredménymutatói. A távközlési társaság forgalma ugyan csak 5,2 százalékot esett, konszolidált nettó profitja azonban 55 százalékkal volt alacsonyabb tavaly, mint egy évvel korábban. A 855 millió zlotyból így is fizetnek ugyan osztalékot, de a menedzsment javaslata szerint részvényenként csak fél zlotyt – szemben az októberi egy zlotys előrejelzéssel.

A cég a piaci kilengésekkel és a negyedik generációs mobilhálózat kiépítésének költségeivel magyarázza a kedvezőtlen folyamatokat. Emellett a cég elvesztette vezetékes telefon-előfizetőinek tizedét, míg tévé-előfizetőinek – ennél jóval kisebb – tábora kilencedével bővült.

Munkában az ÖRT új főtitkára

5 órája

Gerendi Zsolt több mint húsz ügynökségi területen eltöltött év után döntött a váltásról, majd csatlakozott az ÖRT csapatához. Fazekas Ildikó az igazgatói feladatokat látja el.

Globális hálózatot alapított a HG Media

10 órája

Magyarországon eddig példa nélküli attrakcióval próbálják visszatornászni magukat a lejtmenetből a kormányzati kommunikációs bevételektől megfosztott reklámosok - írja a 24.hu.