2016. július 08.

Bajnokságot kapott a Cartoon Network új appja

Különleges eseményen mutatják be sikersorozatán, a Kalandra fel!-en alapuló új appjukat, az Adventure Time Card Wars Kingdom-ot: Let’s Play Flooping Card Wars!néven közös online játék bajnokságot rendez a Machinima-val.

A Machnima, a nemzetközi fandom és gamer közösségvezető programszolgáltatója szervezte élő közvetítésű tornára július 15-én kerül sor; itt mutatkozik be elsőként az Adventure Time Card Wars Kingdom a Kalandra fel! franchise felnőtt és gyerek rajongói előtt: a Machinima világszerte ismert játékos sztárjai élő, internetes játékban mérik össze erejüket. Mindegyik torna három körös, két fordulós lesz, a győztes Adventure Time Card Wars Kingdom koronával a fején távozhat - közölték.

Akik lemaradnak az élő közvetítésről, megtekinthetik az exkluzív felvételeket és a játékosok izgalmas kommentjeit azok saját YouTube csatornáján július 25-ig. A Cartoon Network szintén közzéteszi a bajnokságot YouTube csatornáján, ahol a rajongók kedvenc Kalandra fel! klipjeikkel együtt tekinthetik meg és élhetik át a bajnokság legizgalmasabb pillanatait.