2016. július 08.

Bajnokságot kapott a Cartoon Network új appja

Különleges eseményen mutatják be sikersorozatán, a Kalandra fel!-en alapuló új appjukat, az Adventure Time Card Wars Kingdom-ot: Let’s Play Flooping Card Wars!néven közös online játék bajnokságot rendez a Machinima-val.

A Machnima, a nemzetközi fandom és gamer közösségvezető programszolgáltatója szervezte élő közvetítésű tornára július 15-én kerül sor; itt mutatkozik be elsőként az Adventure Time Card Wars Kingdom a Kalandra fel! franchise felnőtt és gyerek rajongói előtt: a Machinima világszerte ismert játékos sztárjai élő, internetes játékban mérik össze erejüket. Mindegyik torna három körös, két fordulós lesz, a győztes Adventure Time Card Wars Kingdom koronával a fején távozhat - közölték.

Akik lemaradnak az élő közvetítésről, megtekinthetik az exkluzív felvételeket és a játékosok izgalmas kommentjeit azok saját YouTube csatornáján július 25-ig. A Cartoon Network szintén közzéteszi a bajnokságot YouTube csatornáján, ahol a rajongók kedvenc Kalandra fel! klipjeikkel együtt tekinthetik meg és élhetik át a bajnokság legizgalmasabb pillanatait.

Forradalom újratöltve

Médiapiac1 napja

Egy paraszthajszálnyira vagyunk a realitás és a virtualitás összeolvadásától. Már csak a megfelelő eszköz hiányzik, és minden a feje tetejére állhat – állítja a geneRÁCIÓk előadója.

Jogsértően tájékoztatott az Orangeways

2018. március 14.

A GVH a jogsértésért több mint 85 millió forint bírságot szabott ki a vállalkozásokra, és megtiltotta a jogsértő magatartás folytatását.