2013. február 06.

Bálon dolgozik a Human Telex

A Magyar Ízek Kereskedelmi Szövetsége Zrt. (MIKSZ), illetve jogelődje immár harmadik éve dolgozik az ügynökséggel.

A Magyar Ízek Kereskedelmi Szövetsége Zrt. (MIKSZ), illetve jogelődje immár harmadik éve dolgozik az ügynökséggel.

Bállal indul a a Magyar Ízek Kereskedelmi Szövetsége (MIKSZ) Zrt. és a Human Telex Reklámügynökség idei együttműködése. A Magyar Ízek bálját a Gödöllői Királyi Kastélyban rendezik meg március 2-án.

"Olyan gasztronómiai eseményt szeretnénk létrehozni, amely – a MIKSZ hitvallásához igazodva – a hagyományos ízek, alapanyagok tiszteletére épül, ugyanakkor a modern konyhatechnológiát, és a XXI. század fogyasztói elvárásait tartja szem előtt. S nem utolsó sorban találkozási pontként szolgálhat a minőségi magyar ízek iránt elkötelezett termelők, kereskedők, médiaszereplők, valamint hatóságok és hivatalok képviselői részére” – nyilatkozta Hajnal Tamás, a Human Telex stratégiai és kreatívigazgatója.

A MIKSZ Zrt., illetve annak jogelődje immár harmadik éve bízza meg a Human Telex Reklámügynökséget a teljes körű marketing és rendezvényszervezési feladatok lebonyolításával - közölték.

Az üzleti titok hatékonyabb védelme?

2018. szeptember 18.

Nem kapott nagy visszhangot az üzleti titok magyarországi újraszabályozása, pedig az üzleti titok védelméről szóló 2018. évi LIV. törvény gyökeresen megváltoztatta az üzleti titokkal kapcsolatos korábbi szabályrendszert.