2011. október 14.

Banki kampányon dolgozott a Wonderduck

Az Erste Bank fióknyitási kampányát támogatja az ügynökség a hétvégén nyíló KÖKI Terminálon.

Az Erste Bank fióknyitási kampányát támogatja az ügynökség a hétvégén nyíló KÖKI Terminálon.

A Wonderduck Agency támogatja promócióval az Erste fióknyitási kampányát a most nyíló KÖKI Terminálon. Az október 14-15-én zajló akció célja, hogy ismertséget szerezzen az új fióknak, és tájékoztassa a közönséget a bevezető fiókkedvezményekről, illetve a bank szolgáltatásairól.

A KÖKI nyitó rendezvényeihez csatlakozva mindkét napon saját fejlesztésű színpadi játék zajlik a kampány keretében. A Class FM helyszíni bejelentkezései során pedig Erste kvízjátékkal is erősítik a kommunikációt.

Ezen felül az ügynökség önálló promóciót szervez a KÖKI területére. Hostess akció keretében csokoládé pénzérmét, lufit és szórólapot osztogatnak. Cross-promóciós eszközként pedig a bankfiókban Tchibo kávésarkot alakítnak ki.

Forradalom újratöltve

Médiapiac1 napja

Egy paraszthajszálnyira vagyunk a realitás és a virtualitás összeolvadásától. Már csak a megfelelő eszköz hiányzik, és minden a feje tetejére állhat – állítja a geneRÁCIÓk előadója.

Jogsértően tájékoztatott az Orangeways

2018. március 14.

A GVH a jogsértésért több mint 85 millió forint bírságot szabott ki a vállalkozásokra, és megtiltotta a jogsértő magatartás folytatását.