2014. szeptember 01.

Bejegyezték a Central Médiacsoportot

Augusztus 31-gyel bejegyezték a Sanoma Media Budapest új tulajdonosát és elkészült a Central Médiacsoport arculata is.

Augusztus 31-gyel bejegyezték a Sanoma Media Budapest új tulajdonosát és elkészült a Central Médiacsoport arculata is.

A Cégbíróság augusztus 31-i hatállyal Central Médiacsoport Zrt. néven jegyezte be Magyarország legnagyobb online és print médiavállalatát. Ezzel végleg lezárult az egykori Sanoma Media Budapest Zrt. tulajdonosváltása.

A névváltással a vállalat arculata is megújul. Az arculattervezési folyamat egy házon belüli megszületett logóval indult: a vállalatnál dolgozó grafikusok, művészeti vezetők nyújtottak be ötleteket júliusban. Az 50 beérkezett pályaműből Simsay Csongor, a Cosmopolitan magazin művészeti vezetőjének munkája bizonyult a legjobbnak. A végeleges arculatot a Republic Group reklámügynökség és az alkotó közösen dolgozták ki.

Az arculatváltás a cég teljes egészét érinti, a székházfelirattól kezdve a névjegykártyákon keresztül az e-mail aláírásig. A vállalati honlap is az új arculati elemekkel frissülve várja a látogatókat, a www.centralmediacsoport.hu címen.

„Az „Élmény. Érték. Elérés.” szlogent megtartottuk, hiszen tökéletesen kifejezi, mire törekszünk. Mindenki a megszokott minőséget kapja, csak éppen új köntösben” – mondta el a névváltás kapcsán Varga Zoltán, az új médiavállalat vezérigazgatója.

A médiavállalat portfóliójának júliusban megkezdett részletes átvilágítása még tart, a hosszú távú stratégiát a pénzügyi átvilágítás és tervezés után határozzák meg.

Fekete fokhagymával újít a Nagybani Piac

3 órája

Fekete fokhagymát kóstoltak a Piac Éjszakája vendégei a Nagybani Piacon. A különleges élelmiszer speciális fermentációs eljárással készül, és a kutatások szerint egészségesebb, mint a friss fokhagyma.

Százból tizenöt magyar márkahű

7 órája

Kétszer olyan márkahűek a magyarok, mint a világátlag: 15 százalékuk ragaszkodik a megszokott termékekhez. Ugyanakkor több mint egynegyedük nyitott a korábban nem próbált termékekre is - derül ki a Nielsen felméréséből.