2011. április 18.

Belép a rendezvényszervezői piacra a Ringier

A kiadó szervezi a KFT harmincadik jubileumi koncertjét, de idén további nagy események megrendezését ígéri.

A kiadó szervezi a KFT harmincadik jubileumi koncertjét, de idén további nagy események megrendezését ígéri.

Belép a live event piacra a Ringier, amely első lépésként a KFT harmincadik jubileumi koncertját rendezi meg. Az eseményre 2011. december 28-án kerül sor, a jegyeket április 18-tól értékesítik.

"Stratégiánk megvalósításának fontos lépése, hogy aktív szereplőjévé váljunk a 'live event' piacnak is. 2011-ben több jelentős esemény szervezését kezdtük meg, többek között az idén harminc éves KFT együttes jubileumi koncertjét. Ezen felül több kisebb saját szervezésű koncertet is tervezünk az évben" - mondta el Papp Gábor, a Blikk divizióigazgatója, a projekt vezetője.

A Ringier rendezvényszervezői ténykedése az anyacég stratégiájából következik. A svájci központ Szórakoztató divíziója 2010-ben 300 főt foglalkoztatott, és konszolidált árbevétele megközelítőleg 105 millió svájci frank volt.

 

Az üzleti titok hatékonyabb védelme?

1 napja

Nem kapott nagy visszhangot az üzleti titok magyarországi újraszabályozása, pedig az üzleti titok védelméről szóló 2018. évi LIV. törvény gyökeresen megváltoztatta az üzleti titokkal kapcsolatos korábbi szabályrendszert.