2013. szeptember 03.

Beléptünk az MRSZ-be és az IAB-be

Kiadónk, a Grabowski mellett a Live Info International is most csatlakozott a szakmai szervezetekhez.

Kiadónk, a Grabowski mellett a Live Info International is most csatlakozott a szakmai szervezetekhez.

A Magyar Reklámszövetség (MRSZ) és az IAB Hungary tagja lett a Médiapiac mellett a Bor és Piacot és a Trade Magazint is kiadó Grabowski Kiadó. Mellettünk a Live Info International is nemrégiben lépett be a két szakmai szervezetbe.

A Live Info jelenleg 12 kiadó 33 hírportálját szolgálja ki videókkal a magyar piacon, és hamarosan régiós terjeszkedésre készül. A hálózatnak havonta átlagosan mintegy 700 ezer videó-megtekintése van. Partnerei között szerepel az Index, az Origo, a Ringier, a Sanoma, az Axel Springer és a Pannon Lapok Társasága.

"Nem pusztán formalitás részünkről, hogy az őszi idény egyik első lépéseként a Magyar Reklámszövetség és az IAB Hungary tagjai lettünk. Úgy látjuk, ezek olyan szakmai szervezetek, amelyek komoly lendülettel és elkötelezettséggel igyekeznek részt vállalni a hazai reklámpiac fejlesztésében. Ennek a Grabowski Kiadó is részese kíván lenni" - mondta el Szakács László, a Grabowski ügyvezető igazgatója.

"Az IAB tagság hasznos terepe lehet a kezdetleges állapotban lévő magyar online videós piac fejlesztésének. Meggyőződésünk, hogy ez a piac komoly jövő előtt áll, minden nemzetközi trend ezt mutatja, bár nálunk a hirdetők még nem igazán élnek ezzel a prémium lehetőséggel. A belépéssel ugyanakkor bízunk abban, hogy a külföldi piacra lépés során támaszkodhatunk a szervezet nemzetközi kapcsolataira is" - nyilatkozta Pásztor András, a Live Info ügyvezetője.

Az üzleti titok hatékonyabb védelme?

2018. szeptember 18.

Nem kapott nagy visszhangot az üzleti titok magyarországi újraszabályozása, pedig az üzleti titok védelméről szóló 2018. évi LIV. törvény gyökeresen megváltoztatta az üzleti titokkal kapcsolatos korábbi szabályrendszert.