2013. szeptember 03.

Beléptünk az MRSZ-be és az IAB-be

Kiadónk, a Grabowski mellett a Live Info International is most csatlakozott a szakmai szervezetekhez.

Kiadónk, a Grabowski mellett a Live Info International is most csatlakozott a szakmai szervezetekhez.

A Magyar Reklámszövetség (MRSZ) és az IAB Hungary tagja lett a Médiapiac mellett a Bor és Piacot és a Trade Magazint is kiadó Grabowski Kiadó. Mellettünk a Live Info International is nemrégiben lépett be a két szakmai szervezetbe.

A Live Info jelenleg 12 kiadó 33 hírportálját szolgálja ki videókkal a magyar piacon, és hamarosan régiós terjeszkedésre készül. A hálózatnak havonta átlagosan mintegy 700 ezer videó-megtekintése van. Partnerei között szerepel az Index, az Origo, a Ringier, a Sanoma, az Axel Springer és a Pannon Lapok Társasága.

"Nem pusztán formalitás részünkről, hogy az őszi idény egyik első lépéseként a Magyar Reklámszövetség és az IAB Hungary tagjai lettünk. Úgy látjuk, ezek olyan szakmai szervezetek, amelyek komoly lendülettel és elkötelezettséggel igyekeznek részt vállalni a hazai reklámpiac fejlesztésében. Ennek a Grabowski Kiadó is részese kíván lenni" - mondta el Szakács László, a Grabowski ügyvezető igazgatója.

"Az IAB tagság hasznos terepe lehet a kezdetleges állapotban lévő magyar online videós piac fejlesztésének. Meggyőződésünk, hogy ez a piac komoly jövő előtt áll, minden nemzetközi trend ezt mutatja, bár nálunk a hirdetők még nem igazán élnek ezzel a prémium lehetőséggel. A belépéssel ugyanakkor bízunk abban, hogy a külföldi piacra lépés során támaszkodhatunk a szervezet nemzetközi kapcsolataira is" - nyilatkozta Pásztor András, a Live Info ügyvezetője.