2011. március 02.

Belfastban lesz az MTV gála

Novemberben rendezik meg az európai zenei díjkiosztót.

Novemberben rendezik meg az európai zenei díjkiosztót.

2011-ben Belfast ad helyet az MTV Europe Music Awards-nak. A gálát november elején rendezik meg a frissen felújított Odyssey Arénában. Itt még sosem tartott az MTV díjátadót, viszont az elmúlt húsz évben helyt adott az eseménynek Madrid, Berlin, Liverpool, München, Koppenhága, Lisszabon, Róma és Párizs is. Az MTV a gála előtt más rendezvényekkel is készül Belfastban, azt azonban még nem tudni, hogy pontosan mivel.

"Belfast vibráló éjszakai élete, és impozáns művészeti világa tökéletes háttér a világ egyik legfontosabb zenei eseményének. A főváros spiritualitása és az MTV szakértelme tökéletes kombináció egy felejthetetlen éjszakához" - mondta el Antonio Campo Dell’Orto, a csatornát birtokló Viacom International alelnöke.

"Belfast Európa egyik legizgalmasabb helye, ahol a lakosság közel 35 százaléka 25 év alatti fiatal. A városnak jelentős zenei múltja van, többek között a Snow Patrol és a legendás Van Morisson is innen indult hódító útjára. Idén olyan különleges lehetőséget kaptunk, amellyel az egész világnak megmutathatjuk kulturális sokszínűségünket és persze a gazdaságnak is nagyon jót tesz egy ilyen neves díjátadó" - tette hozzá Pat Convery polgármester.

Címkék: MTV

Az első GDPR bírság háttere

11 órája

Tavaly nyáron indította a NAIH azt a vizsgálatot, amelynek következtében megszületett az első GDPR bírság Magyarországon.