2014. április 03.

Belgrád megtartja a telekomot

Lehűtötte egy konferencián a várakozásokat a belgrádi kabinet agytrösztjének vezetője, amikor egy álomprivatizációról kérdezték.

Lehűtötte egy konferencián a várakozásokat a belgrádi kabinet agytrösztjének vezetője, amikor egy álomprivatizációról kérdezték.

Sinisa Mali, a választások óta már csak ügyvezető miniszterelnök-helyettes gazdasági főtanácsadója ugyanis arról beszélt: nem látja okát a szerb kormányzat, hogy stratégiai befektetőt vonjon be a helyi távközlési óriásba.

Ha értékesítenének is a Telekom Srbija cégben meglévő többségi tulajdonrészükből, azt a tőzsdén keresztül tennék – jegyezte meg, utalva rá, hogy már korábban megteremtetek egy közkéz-hányadot.

A vezetékes és mobiltelefónia mellett az internet-szolgáltatásban is erős pozíciókkal rendelkező cég nemrég tette közzé meglehetősen attraktív 2013-as számait. Ezek szerint a mintegy kétmilliárd eurót érő társaság nettó profitja közel harmadával, 15,3 milliárd dinárra (azaz 41,3 milliárd forint közelébe) ugrott.

A korábbi egyenleg is visszajár

19 órája

Az adategyeztetést elmulasztó Telenor ügyfelek akár a jövő év elejéig, 2018. február 28-ig kérhetik korábbi hívószámuk visszaállítását is.

Elérhető a PayPal-es fizetés Nintendo készüléken is

20 órája

A készülékekre letölthető szoftverek megvásárlásához, illetve a Nintendo eShop felhasználói fiókon keresztül történő vásárlások értékének kiegyenlítésére 34 országban áll rendelkezésre a fizetési opció.