2017. május 11.

Bemutatták a Heineken új ízeit

A Fogas házban tartott tematikus napot a Heineken Hungária.

Az eseményen az újságírók előtt feltárták a tökéletes csapolás titkait és bemutatták a sör útját a kalásztól a korsóig. A Love Beer Napon mutatkoztak be a vállalat új termékei, termékcsoportjai.

A márka idei innovációit a fogyasztói igények ihlették. A Soproni idén egy új, felsőerjesztésű variánssal jelentkezik, a Soproni Óvatos Duhaj IPA citra és cascade komló felhasználásával készül.

Az import sörkülönlegességek kedvelői számára 2017-től a Heineken csokorba gyűjti a legjobb prémium import söröket, „Beers of Europe” néven. A csokor az Edelweiss és Krusovice sörök mellett két újmárkát is tartalmaz: belga apátsági Affligem sört és egy meggyes lambic sört, a MortSubite-et.

A Gösser Natur Zitrone radlerek új ízekkel egészülnek ki, a meglévő citromos mellé elérhető lesz a grapefruit és a bitterlemon ízesítés is. Új, meggy-citrom variánssal egészül ki a Soproni Radler család is.

Az üzleti titok hatékonyabb védelme?

2018. szeptember 18.

Nem kapott nagy visszhangot az üzleti titok magyarországi újraszabályozása, pedig az üzleti titok védelméről szóló 2018. évi LIV. törvény gyökeresen megváltoztatta az üzleti titokkal kapcsolatos korábbi szabályrendszert.