2010. szeptember 08.

Beperelik az Opelt

Opel – sose kop’ el. Az idióta magyar mondókára hajazó szlogen miatt most beperelnék a német autógyárat. Nem is akárki.

Opel – sose kop’ el. Az idióta magyar mondókára hajazó szlogen miatt most beperelnék a német autógyárat. Nem is akárki.

A német ipar egyik önszabályozási nagyágyújával, a Tisztességtelen Verseny Elleni Központ nevű tömörülés akasztott tengelyt a rüsselsheimi autógyárral, mégpedig az Opel új reklámkampánya miatt. Ebben élethosszig tartó garanciát ígérnek minden új kocsijukra. A szervezet szerint a gyár megtéveszti kuncsaftjait, hiszen az apró betűs részből kiolvasható, hogy a jótállás csak az első 160 ezer kilométerre szól, de az anyagköltségekbe már 50 ezer kilométer után be kell szállnia a tulajdonosnak.

Az Opel korábban jelezte: nem állnak le a kampánnyal és helyreigazítani sem hajlandóak. A jogvédők most azt jelentették be: akár a legfelsőbb bíróságig is hajlandóak elmenni, hogy bizonyítsák igazukat.

 

Forradalom újratöltve

Médiapiac1 napja

Egy paraszthajszálnyira vagyunk a realitás és a virtualitás összeolvadásától. Már csak a megfelelő eszköz hiányzik, és minden a feje tetejére állhat – állítja a geneRÁCIÓk előadója.

Jogsértően tájékoztatott az Orangeways

2018. március 14.

A GVH a jogsértésért több mint 85 millió forint bírságot szabott ki a vállalkozásokra, és megtiltotta a jogsértő magatartás folytatását.