2011. január 24.

Beszáll a felsőoktatásba a MAKSZ

Akkreditált online marketing képzés indul a Corvinuson, melyhez a szakmai szervezet adja az előadókat.

Akkreditált online marketing képzés indul a Corvinuson, melyhez a szakmai szervezet adja az előadókat.

Akkreditált online marketing képzést indít a Budapesti Corvinus Egyetem, a Magyarországi Kommunikációs Ügynökségek Szövetsége (MAKSZ) szakmai partnerségével. A kurzust Marketing és Média Intézet hirdeti meg 2011 tavaszától, a mesterképzés keretében.

A Corvinus marketing mester szakos diákjai az online kommunikáció alapjait, a digitális marketing eszközkészletét, az online és digitális médiumokat, illetve a hazai és nemzetközi trendeket ismerhetik meg. A MAKSZ ehhez a gyakorlati szemléletű előadókat biztosítja.

"A képzés legfőbb célja, hogy a szakmában elhelyezkedő egyetemi diplomások naprakész, átfogó és jól rendszerezett tudásalappal rendelkezzenek, amit a gyakorlatban jól tudnak hasznosítani. Az együttműködésnek része a gyakornoki program is” - mondta el Barnóth Zoltán, a MAKSZ online szekciójának alelnöke.

Címkék: maksz corvinus

Az üzleti titok hatékonyabb védelme?

21 órája

Nem kapott nagy visszhangot az üzleti titok magyarországi újraszabályozása, pedig az üzleti titok védelméről szóló 2018. évi LIV. törvény gyökeresen megváltoztatta az üzleti titokkal kapcsolatos korábbi szabályrendszert.