2011. február 18.

Beszáll a nők díjazásába az Éva is

A Glamour az év nőjét keresi, a Marie Claire ösztöndíjjal támogatjaaz újrakezdő hölgyeket. Immár a Marquard lapja is díjaz: ők az inspiratív nőket.

A Glamour az év nőjét keresi, a Marie Claire ösztöndíjjal támogatjaaz újrakezdő hölgyeket. Immár a Marquard lapja is díjaz: ők az inspiratív nőket.

Díjat alapított az Éva magazin, mellyel a szerkesztőséget és az olvasókat egyaránt inspiráló nőket kívánják elismerni. A lapot kiadó Marquard Media által összeállított zsűri öt kategóriában állított három-három jelöltet:

  • Környezetvédő
  • Sikeres vállalkozó
  • Segítő
  • Fiatal tehetség
  • Hétköznapi hős

E kategóriákon felül lesz egy hatodik, közönségdíjas kitüntetett is, akit az összes jelölt közül választhatnak ki az olvasók a díj oldalán. Az érdeklődők 2011. március 15-ig szavazhatnak, emellett saját inspiráló történeteiket is elküldhetik a szerkesztőségbe. Az Éva-díjról és a jelöltekről a magazin weboldala mellett a márciusi lapszámban is szó esik.

A zsűrit Margaret Ann Dowling, a kiadó ügyvezető igazgatója, Pócsik Anita, az Éva magazin főszerkesztője, Dobó Kata színésznő, Keleti Andrea, a TV2 Napló szerkesztő-riportere, Érczfalvi András, az MR1-Kossuth Rádió újságírója és Bus István, a Playboy magazin főszerkesztő-helyettese, az Éva magazin állandó szerzője alkotja.

 

Az első GDPR bírság háttere

12 órája

Tavaly nyáron indította a NAIH azt a vizsgálatot, amelynek következtében megszületett az első GDPR bírság Magyarországon.