2017. november 20.

Beteg gyermekek támogatására gyűjtöttek

A McDonald´s adománygyűjtő hetének nyitó napján ismert emberek álltak a pultok mögé.

A szombaton kezdődő adománygyűjtő hét során, november 18 és 24. között, a megvásárolt sült krumplik árából 40 forintot a Ronald McDonald Gyermeksegély Alapítvány részére adományoz az étteremlánc. Emellett a vendégek az év minden napján, a McDonald's éttermekben kihelyezett perselyekben gyűlő adományokkal segítik a hazai Ronald Házakat és Szobákat. Az adománygyűjtő hét első napján, a McHappy Day-en hazai sztárok is a pultok mögé álltak, hogy így hívják fel a figyelmet az akcióra és az Alapítvány céljaira.

„Tavaly karácsonykor jártam először a budapesti Ronald Házban, ahol volt szerencsém körülnézni, és mézeskalácsot sütöttem a gyerekekkel – emlékszik vissza Kozma Orsi, az idei McHappy Day egyik jótékony híressége. – Fantasztikus körülmények között tudnak a beteg gyermekek gyógyulni szeretteik körében. Nagyon-nagyon fontosnak tartom, hogy támogassuk a Ronald Házakat, hogy még több ilyen létesítmény szülessen."

Kozma Orsi mellett többek között Singh Viki, Nagy Sanyi, Peller Károly, Azurák Csaba, Nagy Adri és Bugár Anna is segített. Sokan már nem először vettek részt az eseményen, például Németh Kristóf, Bebe, Csonka András, az Animal Cannibals és az Irigy Hónaljmirigy tagjai, valamint az Operettszínház színészei is már évek óta segítik az Alapítványt.

Az üzleti titok hatékonyabb védelme?

2018. szeptember 18.

Nem kapott nagy visszhangot az üzleti titok magyarországi újraszabályozása, pedig az üzleti titok védelméről szóló 2018. évi LIV. törvény gyökeresen megváltoztatta az üzleti titokkal kapcsolatos korábbi szabályrendszert.