2020. január 22.

Beteg kislány álmát váltották valóra az ország plázái

Közel 400 ezer forintot gyűjtöttek össze az ország plázái a Pro Voluntarius díjas, kívánságteljesítő Csodalámpa Alapítványnak.

Újabb gyermek álma vált valóra a kívánságteljesítő Csodalámpa Alapítvány jóvoltából, amely ezúttal az ország bevásárlóközpontjait hívta segítségül. A daganatos betegséggel küzdő hatéves kislány karácsonyi kívánsága egy táncprogrammal ellátott Xbox játékgép volt, hiszen a jelenlegi nehéz körülmények ellenére is imád táncolni. Az ország plázáit tömörítő Indotek Group a Rejtélyek karácsonya keretében gyűjtött adományokból járult hozzá a kislány meglepetéséhez.

A Csodalámpa 2003 óta teljesíti súlyosan beteg gyerekek egy-egy különleges kívánságát. Céljuk, hogy a sokszor elérhetetlennek tűnő álmok megvalósításával váratlan örömet, maradandó élményt és ezzel erőt adjanak a gyermekeknek és családjuknak a hosszú kezelések elviseléséhez. Az alapítvány évente 260-280 életveszélyesen beteg, 3 és 18 év közötti, Magyarországon gyógykezelt gyermek álmát váltja valóra, megalakulásuk óta eddig összesen 3790 alkalommal nyújtottak segítséget.