2014. augusztus 15.

Bevált az XPrime

Több mint másfélszeres árbevétel növekedéssel zárta 2014 első félévét a BTel Nyrt. A cég az XPrime bevezetésével 80 000 új előfizetőt szerzett.

Több mint másfélszeres árbevétel növekedéssel zárta 2014 első félévét a BTel Nyrt. A cég az XPrime bevezetésével 80 000 új előfizetőt szerzett hat hónap alatt.

A BTel-nél az értékesítés nettó árbevétele 2014 első félévben jelentős, 69%-os bővülést mutat az előző év hasonló időszakához képest (3,025 Mrd Ft, szemben a tavalyi első félév 1,790 Mrd Ft-os bevételével). Az árbevétel-növekedés az XPrime fejlesztésének és piacra történő gyors bevezetésének, valamint a szolgáltatás sikeres hazai és nemzetközi értékesítésének köszönhető.

A Business Telecom 2014 első féléves üzemi eredménye a bevételnövekedésnek és a költséghatékony működésnek köszönhetően 66%-al múlta felül a 2013-as év, hasonló időszakának eredményét (762 M Ft / 459 M Ft), az EBITDA 39%-kal nőtt (1,001 Mrd Ft / 723 M Ft).

Az XPrime termék hazai piacon való felfuttatása és a nemzetközi piacon franchise rendszer keretében való értékesítése kiemelt üzletpolitikai cél. A társaság a hazai piaci jelenlét erősítése mellett a külföldi piacokra való terjeszkedést is elindította. A vállalat 2014-ben hat országban leányvállalatot alapít, amiből három alapítási folyamat már elkezdődött (Németország, Ausztria, Szlovákia). A második hullám pedig 2014 második felében várható. A Business Telecom a közlemény szerint a jövőben még nagyobb hangsúlyt fektet az innovációra. Ennek a törekvésnek az eredménye az új XPrime free, mely Wifi alapon biztosítja az ingyenes netezést a metró- és villamosállomásokon vagy a plázákban.

Bemutatták a Marketing Diamond Díj idei versenyzőit

1 napja

Maszkkal letakart plakátok, színésznővel forgatott karanténvideó és kampány a Google fűnyíró kecskéivel. Többek között ilyen projektekkel neveztek a magyar cégek a Marketing Diamond Awardsra.