2020. szeptember 18.

Bisnode Platinum Excellence minősítést nyert a Szerencsejáték Zrt.

A minősítés a legmagasabb elismerés a Bisnode tanúsítványok közül, amelyre Magyarországon csupán a vállalatok 0,5 százaléka jogosult - írják.

A Bisnode nemzetközi cégminősítő minden vállalkozás pénzügyi stabilitását, üzleti megbízhatóságát minősíti egy folyamatosan visszamért és bizonyított, nemzetközi szakértők által kialakított rendszer alapján. Módszertana Skandináviából származik, ahol a pénzügyi mutatókon kívül például a vállalat eddigi működésének idejét is figyelembe veszik. Ez alapján a minősítésekben szereplő cégeket A, AA, illetve AAA kategóriákba sorolják. A Platinum Minősítés kizárólag a szűkebb kör számára érhető el.

„Nagy megtiszteltetés a Szerencsejáték Zrt. számára, hogy a Bisnode objektív cégminősítése alapján a legjobbak között szerepelhetünk. A független szakértő által kiállított tanúsítvánnyal tovább erősödik az a bizalom játékosaink, partnereink, kollegáink felé, amelyre a hosszú távú üzleti értékteremtésünk épül” – nyilatkozta Duba Róbert József, a Szerencsejáték Zrt. biztonsági igazgatója.