2016. november 14.

Black Friday a GfK-nál

Tanulmányok a fogyasztóról jelentős kedvezménnyel.

A GfK magyarországi leányvállalata idén először, ám vélhetően nem utoljára bekapcsolódik a Black Friday néven ismertté vált, az év végi vásárlási rohamot megnyitó vásárlási akcióba. Ennek keretében ezen az egyetlen napon 0:00 és 23:59 között a magyar fogyasztóról és vásárlási szokásairól átfogó képet nyújtó információkat kínál jelentős kedvezménnyel - közölték portálunkkal.

A GfK idén első alkalommal és hagyományteremtő céllal csatlakozik a Black Friday mozgalomhoz. A világ számos pontján egyre népszerűbb vásárlási nap keretében a piackutató vállalat kilenc, a fogyasztót feltérképező tanulmányt kínál jelentős kedvezménnyel. Az akció csábítására vásárlók kedvező áron juthatnak aktuális információhoz a digitális fogyasztóról, a napi cikkek fogyasztóiról, a magyar fogyasztó márkaválasztási, vásárlási, valamint étkezési szokásairól, bankolási és biztosításkötési hajlandóságáról, valamint prioritásairól. A GfK továbbá egy külön összeállítást szentel és kínál most jutányosan az ezüstgenerációban rejlő piaci potenciál elemzésének.

Az idén november 25-ére eső és a karácsonyi vásárlási láz nyitányának tekinthető Black Friday hagyománya egészen a 30-as évekre nyúlik vissza. Manapság is használt nevét azonban csak 1961-ben kapta a philadelphiai rendőrségtől, akiket a vásárlási láz okozta káoszban számos közlekedési balesethez riasztották.

Címkék: gazdaság gfk akció

Az üzleti titok hatékonyabb védelme?

2018. szeptember 18.

Nem kapott nagy visszhangot az üzleti titok magyarországi újraszabályozása, pedig az üzleti titok védelméről szóló 2018. évi LIV. törvény gyökeresen megváltoztatta az üzleti titokkal kapcsolatos korábbi szabályrendszert.