2017. szeptember 28.

Blendéről, záridőről tanít a Huawei

A vállalat új programjában ismert fényképészek és népszerű bloggerek havi rendszerességgel tartanak ingyenes workshopokat a Huawei készüléktulajdonosoknak amelyeken megismerkedhetnek az okostelefonos fotózás alapjaival.

A képzés során a Leica kamerával rendelkező okostelefonokat használják és ezek képkészítései mechanizmusát és funkcióit mutatják be a felhasználóknak a szakemberek. Egy-egy havi tanfolyamon 15 felhasználó számára van hely, az eseményre azok is regisztrálhatnak, akiknek nem leicás Huawei okostelefonjuk van.

Minden egyes tanfolyam más-más fotózási témára épül – ételfotózás, portré készítés, téli tájkép, fénnyel festés –, a képzéseket pedig olyan ismert fotósok és népszerű bloggerek tartják, mint Rizsavi Tamás vagy Bársony Bence, de a fotósok sora bővülni fog, hiszen a Huawei több együttműködésen jelenleg is dolgozik.

Címkék: infotech huawei

Magyarországon startol az UNICEF új programja

20 órája

A Youth Challenge egyfajta „szociális start-up”, amely hátrányos helyzetű fiatalok csoportjait vonja be abba, hogy dolgozzanak ki innovatív megoldásokat az őket leginkább foglalkoztató problémákra.